2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 72158 بازدید | 1722 پست

وا خب تا الان چطوری زندگی کردن الانم همونجوری زندگی کنن دیگه چیکاره حقوق شما دارن 

ماهیانه میتونی یکم موادغذایی بگیری که بعدا نگن خرج خوراک رو ما میدیم ولی دلیلی نداره حقوق رو بهشون بدی 

😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولت رو بزار بانک با حساب بانکی وام بگیر و با اون یه قطعه زمین بگیر یا سرمایه گذاری دیگه اگه ارز خری ...

آره نباید انقد دیر شروع میکردم برای همین خیلی جا موندم 

کاربر اقام 

چه پدر ومادرایی دارید پسر من که سر کار هم می ره باز از ما پول می گیره ، اگه پدر ومادر خقوق بکیر هس ...

ن دوست دختر که ندارم آره هیچ کمکی نمیکنن مطمئنم 

کاربر اقام 

استارتِ محترم تو خودتم فک کنم میخاریا 

مگه نمیگی ماهی ۲۷ تومن حقوقمه ؟؟؟ 

الان تو همین گرونی ، ماهی  ۲ گرم هم اگه طلا بخری 

میشه  ۲۰ میلیون 

خورد خورد هر ماه پولتو طلا بخر بزار بانک ، تا پدر و مادر ببینن دیگه پول نقد تو جیبت نداری و نتونن ازت بگیرن 

(( یادت باشه بزاری بانک ، تو خونه نزاری که ازت بردارن دیگه بهت ندن  ))

شاید پدرتون دارد براتون سرمایه گذاری میکنه من پسرم رفت سر کار یک کمی ش برای خرج خودش بر میداشت بقیه ...

ن بابا چه سرمایه گذاری خودم مگه عقلم کمه اگه بذارن خودم بهترین سرمایه گذاری میکنم 

کاربر اقام 

نخیر خودم مگه چلاقم پس انداز میکنم اونا می‌خوان خرجش کنن ن پس انداز پ ن پ میخواستی بچه بیارن شیر خشک ...

معلومه که درسته چون وظیفشون بوده بزرگت کنن دلیل نمیشه تو بی چشم و رو باشی میتونی پول بهشون ندی پول خودته اما نمیتونی بگی هیچ خرجی برام نکردن همین کارم میری کی خرج تحصیل و لباس و کتابت رو داده گه تونستی بری سرکار 

زندگی خودته به منم ربط نداره اما یه روزی از این حرفات پشیمون میشی و دیگه پدر مادری نیست بری دستشون ببوسی تشکر کنی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همین افکار باعث شده که بعضیا صدتا صدتا بچه بیارن و وسایل مورد نیازش و تامین نکنن و بگن تنها وظیفمون ...

تک تک کلماتت حق بود همینا باعث شدن انقد بچه فقیر زیاد شد از صبح تا شب باید جون بکنن آخرش هیچی به هیچی 

کاربر اقام