کل حقوقی که میگیرم دو دوستی بگم واسه شما در صورتی که تا حالا هیچ کاری واسه من نکردن اگه خونه برام میگرفتن میگفتم ایراد نداره یا ماشین خدا شاهده تا قبل اینکه بیام سرکار سالی یکبار لباس میخریدم اونم ی پیرهن تنها خرج من ماهانه ی بسته اینترنت بود حالا که اومدم سرکار میگن کل حقوقتو بده به ما من دو روز پول نداشته باشم کی به میگه بیا این صد هزار تومن بگیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلا اینا بخر برای ایندت شاید خونه یا ماشین تونستی بخری
پسر من با ۹ سال سن با پول خودش گوشی خرید ۱۴ تومن الان شده ۲۲ تومن گوشیش
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
چن سالته؟متاسفانه بعضی ازخانواده هاانتظارات بیجایی ازپسردارن
از دخترام دارن
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
به نظرم حقیقتو جز اون مقداری که برا خریت میخای بقیشو طلا بگیر الیزابت هرچی میتونی بزار کنار نزار خانوادت بفهمن بگو حقوق ندادن دستم خالیه و اینا یه جا جمع کن برا ایندت