2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 72158 بازدید | 1722 پست

کاش داداشم این حرفاتونو‌ بشنوه🥲

برعکس شما هر ماه لباس و تفریحات‌ و شارژ و بسته نتش‌ به جا بود کافه رفتن و رستوان رفتن با دوستاش‌ ایفون سیزده پرو مکس اومد گفت میخوام بابام دوید خرید گفت ps5 میخوام بابام دوید خرید بهش گفتن دانشگاه قبول شو برات ماشین میگیریم قبول نشد ولی بازم ماشین گرفتن ، کورس بست با ماشینش‌ تصادف کرد تمام سرمایه رو نابود کرد هیچ 200 میلیون ضرر زد 

بابامو مامانم چند میلیارد داد براش مغازه گرفت کار کنه بعد یه ماه ول کرد گفت حوصله ندارم از همه پول قرض گرفت بابام قرضشو‌ داد چند ماه رفت پیش یکی کار کردن و کارگری درصورتی که خودش مغازه داشت میتونست‌ بدون آقا بالاسر باشه ولی حقوقشو‌ همشو خرج تفریح و دوس دختراش‌ کرد و بازم پول شارژ و لباس و ... رو بابام میداد آخر هم هفته پیش بدون اجازه ماشین بابامو‌ برداشت و باهاش تصادف کرد و ضرر 300 میلیونی زد 

بازم ناشکره‌ و میگه بابام هیچ کاری برام نمیکنه🥲

عضو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه نظرات رو نخوندم شاید این توصیه رو بهتون کرده باشن ولی بهترین کار اینه که هر موقع حقوق می‌گیری ...

بهشون گفتم هیچ کاری برام نکردید بیشتر از سه میلیون نمیدم 

کاربر اقام 

مگ ب درسه؟الاان من شوهرم لبسانس داریم کوکاردولتی؟فقط ب شانسه؟

لیسانس چه رشته ای و چه دانشگاهی؟!

من خودم دکترای تخصصی یکی از ده دانشگاه برتر دولتی کشورم، ادعا ندارم.

هیچ شانسی وجود نداره، تمامش سعی و تلاشه.

برادرشوهرم با ۳۳ سال سن کارت حقوقش دست مادرشوهرمه و هرماه باید پول کرایه از مادرش بگیره 

شاید باورتون نشه بعضی وقتا از بی پولی پیاده میره و میاد بس که مادرشوهرم تسلط داره و اسم پول بیاره میخورتش 

بااین کاراش نذاشته برادرشوهرم یه موتور داشته باشه و رانندگی بلد نیست بعد دنبال زن هم براش میگردن

ببخشیدااا مگه خودش خواسته به این دنیا بیاد که منت حاملگی و زایمان و شیردهی رو بندازن گردنش ، آوردن و ...

تربیت رو دیدین؟

کسی منت نمیذاره، فقط میگم پدر و مادر زحمت کشیدن. خود انسان هم باید تلاش کنه.

سوالم این بود که وقتی این آقاپسر نوجون بود و کار خاصی جز درس خوندن نداشت، آیا خوب درس خونده؟جواب دادند که سوالم غیرمنطیقه و دیگه جوابی نمیدن.

وا بچه پدر مادرباعث شدن بیاد دنیا بچه نخواسته اونا لذتشو بردن و بچه آوردن مسولیتاشو قبول باید میک ...

سوال پرسیدم وقتی ایشون نوجون بودند و کار خاصی جز درس خوندن نداشتن، چقدر تلاش کردن که جواب ندادن.

کاش داداشم این حرفاتونو‌ بشنوه🥲برعکس شما هر ماه لباس و تفریحات‌ و شارژ و بسته نتش‌ به جا بود کافه ر ...

پدرتون از روی علاقه اینکارو میکنه ولی متاسفانه این محبت ها، بدترین خیانت برا برادرتون هست منظور لطف بیمورد، حتی تو آینده وبعد ازدواج  هم بهش ضزبه میزنه چون یاد نگرفته رو پاهای خودش بایسته و هم قانع نیست و... 

مییییدونم فداتشم شما نیتت خیرهولی همچین خانواده هایی که اسی داره اینا خودمحورن زن پسرشونم خودشو ...

ن بابا کجا زن پسرشون خودشون انتخاب میکنن خودم مگه چلاقم عمرا قبول کنم 

کاربر اقام 

بچه میتونه توقع ماشین داشته باشه این کمترین وظیفه ادمایی که بیفکر باهم میخوابن وتولید مثل میکنن

فرد باید وقتی نوجونه و کار خاصی جز درس خوندن نداره، خوب درس بخونه و به فکر آینده اش باشه. ایشون بیاد و بگه چقدر برای درس تلاش کرده. من پرسیدم ولی گفتن سوال غیرمنطقی هست.

برادرمحترم اگرمیتونی زندگی تشکیل بده ومستقل شووخونه ات فرسنگهادورباشه

منظورت تنهایی زندگی کردنه یا ازدواج ؟ شهر دیگه برم مشکل جا خواب دارم مشکل کار دارم گیر ی آدم از خدا بی خبر هم بیوفتی دیدن داره 

کاربر اقام