2777
2789
عنوان

بخاطر حسادتم به دختر همسایمون همش نفرینش میکنم بهش فهش میدم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5397 بازدید | 113 پست
این کجاش حسادت داره گفتم الان میگی موقعیت تحصیلی و شغلی خیلی خوبی داره😐

نه من درکش میکنم. اگه یکی تحصيلات خوبی داشته باشه آدم انقدر بهش حسادت نمیکنه چون داره نتیجه تلاش ها و زحمات خودش رو می‌بینه ولی یکی که نشسته خونه نه قیافه داره نه تلاشی میکنه فقط به خاطر صرف یه شوهر وضعیتش خوب میشه آدم حسودیش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کسی که با تو ازدواج کرده خیلی بد شانس هست.  احتمالا در آینده جزو مردها بدبخت خواهد شد.  فقط امیدوارم زیادی بی سر زبون نباشه.  که در این صورت خیلی زجر میکشه.  

تو زندگی خیلی خیلی خیلی چیزها پیش میاد که این چیزهایی که شما میگی یک هزارم اش هم نیست... 

حسادت میکنی،  بکن.  البته انرژی منفی تو زندگی اون بدبخت هم وارد میکنی... 

ولی دیگه نفرین برای چی؟؟؟!!!  بدبخت مگه چیکار با تو کرده؟؟!! برا خودش جشن گرفته.  خوشبخت شده.  همین.  مگه چون اندازه تو خوشگل نیست،  نباید خوشبخت میشد؟؟!! 

اینم همونه همش روزمرگی می‌ذاره حتی عکس غذای پارسالش رو یه بار استوری کرد منم روزمرگی میذارم از وقتی ...

روزمرگی گذاشتن از پیتزا پیشرفت حساب میشه؟

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

بدون که شیطان دهنش چسبیده ب گوشِت ونفرینهات نه تنها ب او اثر نمی‌ذاره که برگشت میخوره ب خودت .زودتر ...

چند ساعت آرومم بعد دوباره زورم میگیره شدید حتی دیشب مامان دختره داشت به مامانم میگفت فلانی یعنی همین رفته ابرو هاشو فلان مدل کرده من حالم دوباره خراب شد 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

یک سال از من کوچیکتره داره زندگی می‌کنه یک ساله عروسی کرده بچه دار هم شده من هنوز عقدم💔

عزیزم خیلی عجیبه چرااینقد حساس شدی نسبت بهش اینجوری پیش بری با این افکار چند سال بعد میکشیش !!...دلت سیاه شده من واقعن این حجم از حسادتو درک نمیکنم بعدها برات مشکل میشه ...ممکنه حتی پسردار شه وتو دختردار اونوقت چه میکنی خخ

من ۳ سال از تو بزرگترم هنوز خونه ندارم لابد من دیگه باید بمیرم

خدا نکنه اطرافم پر از آدم هایی که هزاران مشکل دارند که باعث میشه من به خودم بیام اما باز به خودم نمیام 💔

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

اینم همونه همش روزمرگی می‌ذاره حتی عکس غذای پارسالش رو یه بار استوری کرد منم روزمرگی میذارم از وقتی ...

واقعا چه پیشرفتی ؟!!! روزمرگی گذاشتن و نعمات رو تو چش مردم کردن پیشرفت نیست برو ببین بلاگرا چطوری نصفشون سینه قبرستون خوابیدن نصف دیگه طلاق گرفتن و بقیه هم توصف نابودی زندگیاشون! چرا صبر نمیکنید عقل رس بشین بعد ازدواج کنین ؟! نمی‌دونم چه حکمتیه اونا که تو سن پایین ازدواج می‌کنن انگار تا هفتاد سالگی همچنان باید خام و بی تجربه عمل کنن؟!!یکم بزرگ بشید قبل اینکه بچه دار بشید. و با بچه هاتون رشد کنین 😑 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

واقعا چه پیشرفتی ؟!!! روزمرگی گذاشتن و نعمات رو تو چش مردم کردن پیشرفت نیست برو ببین بلاگرا چطوری نصفشون سینه قبرستون خوابیدن نصف دیگه طلاق گرفتن و بقیه هم توصف نابودی زندگیاشون! چرا صبر نمیکنید عقل رس بشین بعد ازدواج کنین ؟! نمی‌دونم چه حکمتیه اونا که تو سن پایین ازدواج می‌کنن انگار تا هفتاد سالگی همچنان باید خام و بی تجربه عمل کنن؟!!یکم بزرگ بشید قبل اینکه بچه دار بشید. و با بچه هاتون رشد کنین 😑 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عزیزم خیلی عجیبه چرااینقد حساس شدی نسبت بهش اینجوری پیش بری با این افکار چند سال بعد میکشیش !!...دلت ...

الان دو سه ساله از وقتی عروسی کردع بیشتر حالم بده نسبت بهش 

حتی به حناهای تزیین شده حنابندونش داخل تالار که فکر میکنم حالم بد میشه 

به لباس عروسش به هر چیزی که فکر میکنم حالم بد میشه در صورتی که همه اینا در انتظار خودمه چند ماه دیگه عروسیمه اما داره حالم واقعا بد میشه😓😓😓

الان دو سه ساله از وقتی عروسی کردع بیشتر حالم بده نسبت بهش حتی به حناهای تزیین شده حنابندونش داخل تا ...

عزیزم یکم دایره توجهت رو از اون دختر بردار اینجوری اذیت میشی اونم یکی از بندگان خدا ....همیشه همه چیز از بیرون قشنگه داخل زندگیش نیستی ونمیدونی چی میکشه حسم میگه علت این حسادتها بخاطر رفتار مادر دختره ست با تعریفهایی که ازش میکنه تورو آتیشی میکنه وقتاییکه هست ومیاد خونتون محلش نده هروقت اومد خونتون یه چیزی رو بهونه کن از اونجا بزن بیرون ...نه با ترش رویی اتفاقن با محبت 

عزیزم این تاپیک داره نشون میده شما واقعا به بلوغ کافی و لازم برای ازدواج نرسیدی 

سعی کن خودت رو درگیر مسائل مربوط به خودت کنی 

شما خیلی راه طولانی در پیش داری خیلی باید روی خودت و افزایش آگاهیت کار کنی 

کتاب خوندن رو شروع کن

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

ولی خدایی مشخصه رو نامزدت هم خیلی فشار آوردی با این کارت عصبی‌ میکنی عقده میشه تو دلش و آینده بدجور از دلت در میاره روزی میرسه که تعارف میزاره کنار و همه چیز به بدترین شکل میگه باید خودتو کنترل کنی استخفار کن