2777
2789
عنوان

بخاطر حسادتم به دختر همسایمون همش نفرینش میکنم بهش فهش میدم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 113 پست
عزیزم این تاپیک داره نشون میده شما واقعا به بلوغ کافی و لازم برای ازدواج نرسیدی سعی کن خودت رو درگیر ...

حرفاتون درست اما وقتی بهش فکر میکنم عصبانی میشم انگار واقعا پدرم رو کشته در این حد!

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

عزیزم یکم دایره توجهت رو از اون دختر بردار اینجوری اذیت میشی اونم یکی از بندگان خدا ....همیشه همه چی ...

نه مادرش خیلی زن خوبیه بنده خدا تعریف خاصی هم تاحالا ندیدم بکنه خودم یه مدت کوتاه باهاش رفت و آمد داشتم عروسیش رفتم تو حجله اش رفتم استوری هاشو هر روز میبینم مامانم خدایی زن خوبیه 

من هر چقدر با دخترش بد رفتاری میکردم اون باز با من خوب بود حتی روز عروسی دخترش من با دخترش قهر بودم خودش بهم زنگ زد دختره هم مجبور کرد زنگم بزنه

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☑️درمان رذیله ی حسد👇🏻

💟در مجموع تمام کتب طبی و تفاسیر و روایات و تکست های طب سنتی و...... (برخی تصور می‌کنند که در تکست های طب سنتی فقط درباره گیاهان دارویی صحبت شده ولی اینگونه نیست، حتی در کتب آشپزی قدیمی نیز توصیه های اخلاقی زیادی به طبخ کننده ی غذا شده است )  و بنا بر آنچه که نوشتیم و توضیح دادیم... :

💟علت چشم زخم، از حسادت است و حسادت از نقص عقل ❌

💟 برای درمان حسادت که از نقص عقل است... فرد حسود چون نقص عقل دارد، قدرت هضم و درک آنچه که نسبت به آن حسد می ورزد را در دیگران ندارد، چون عقلش کامل نیست، حسادت می‌کند....

💟سفارش شده که راهش این است که فرد حسود، در دل ِ شب، از خواب بیدار شود، وضو بگیرد، نماز کند و از صمیم قلب از خداوند بخواهد که نقص عقل او را رفع نماید، تا از شر حسد، خلاص گردد 👉🏻عین سفارش و روایت است که بیان میکنم..و اینکار را آنچنان ادامه دهد تا این رذیله به طور کامل از لوح وجود او پاک شود.❇️از جمله علت هایی که افرادی که نماز شب ِ واقعی می‌خوانند از رذائل مهذب هستند و مراقبت دارند همین، نماز شب است.( نماز شب واقعی، نه آن ها که برای نمایش یا از سر عادت نماز شب می‌خوانند)

💟👆🏻در این عمل، نکته زیاد است، درباره ی اثر اینکار بر قلب و شخصیت ِ حسود⭕️...👇🏻

تلاش او جهت بیدار شدن در دل شب و ترک خواب خوش.... نماز خواندن او در دل شب...التماس کردن به خدا... حاجت خواستن او، از خداوند.... دعا کردن او در دل شب و وقتی که همه خوابند.....اعتراف او به نقص عقلش... دعا و طلب کردن از خدا جهت رفع نقص عقل او... اثرات کیهانی و نوع و حالت هوای غالب بر وقت سحر..... همگی به مرور، باعث رفع رذیله ی حسد و رشد عقل و کمال معنوی انسان می گردد و خلاص از حسد است و جز این کار 👆🏻هیچ راه دیگری برای رفع حسد وجود ندارد و نخواهد داشت و تنها راه خلاصی از حسد، همین است

.محمد امین احسانیان.

سبز

البته شاید اون هم نفرین میکنه و بهت حسودی میکنه که به این وضعیت دچار شدی خودتم میگی که باهاش گرم میگری و اون با سردی میخاد تو رو کوچیک نشون بده بنظرم رابطه خودتو باهاش کم کن تو مخاطبین حذف کن فقط برا موقع لازم تو دفترچه یادداشت گوشیت بنویس اینستاگرام هم انفالو کن و به زندگیت برس انشالله که حال دلت خوب بشه

البته شاید اون هم نفرین میکنه و بهت حسودی میکنه که به این وضعیت دچار شدی خودتم میگی که باهاش گرم میگ ...

یه ساله پیامش نمی‌دم دیگه یه بار یه متن طولانی واسه تبریک بارداری براش نوشتم یک کلمه نوشته بود ممنون منم متنم رو پاک کردم کلا 

وای دختر تو دیگه کمر همت بسته خودتو نابود کنی. من ۲۴ سالگی ازدواج کردم، ۲۷ سالگی بچه دار شدم. دورم آدم بوده ۱۴ سالگی ازدواج کرده، یکی بوده سن منه هنوز مجرده. هر کس زندگی خودشو داره. هر کی برنامه خودشو داره. به قول امین حیایی هر کس نردبون خودشو داره، از نردبون زندگی خودت برو بالا

این چیزایی که بهشون حسادت می‌کنی اصلا مهم نیستن

البته شاید اون هم نفرین میکنه و بهت حسودی میکنه که به این وضعیت دچار شدی خودتم میگی که باهاش گرم میگ ...

اون کلا حسود بود یه بار در کوچه همه داشتن از قیافه من حرف میزدن رفت خونه استوری گذاشت خوشگلی آدم زمانی مشخص میشه که شروع کنه به حرف زدن

شاید بهم هزار تا توهین کنید اما اسمش بیاد می‌سوزم چند ساعت آرومم بعد یهو دوباره حالم خراب میشه گیر م ...

عزیزم همین نفرین ها کارت رو عقب میندازه باعث میشه به زندگی خودت برگرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اون کلا حسود بود یه بار در کوچه همه داشتن از قیافه من حرف میزدن رفت خونه استوری گذاشت خوشگلی آدم زما ...

خب پس مشخصه من حس میکنم داره بهت حسودی میکنه و نفرین میکنه جوری که زندگیت بهم خورده قدرت کلمات آدمو نابود میکنه شاید نفرین های تو از ته دل نباشه ولی برای اون هست بهتره هر روز صبح موقع اذان آیت ال کرسی بخونی تا چشم بد ازت دور بشه

و هرچی پست میزاری هاید کن و از نگاه اون مخفی کن تا نبینه از زندگیت و بخاد نفرین زیاد کنه من حس میکنم این حالت تو عادی نیست و حسم اینه یه چیزی پشت پرده هست که داره تو رو اینقدر عصبی میکنه مثلا ممکنه چشمت زده باشن

نه مادرش خیلی زن خوبیه بنده خدا تعریف خاصی هم تاحالا ندیدم بکنه خودم یه مدت کوتاه باهاش رفت و آمد دا ...

پس چرا حسادت میکنی آخه تو که عاشق امام حسین وابالفضلی نباید دلت کینه باشه که..به نظرم هروقت همچین حسی گرفتی فورآ بگو امیدوارم خوشبخت بشه وبه هرچی میخاد برسه ...

ببین آدمیزاد شبیه آینه ست حس مثبت بهش منعکس کنی همونو دریافت میکنی حس بد بدی همونو دریافت میکنی ...اون بیچاره اون حس بد رو ازت گرفته وبخاطر مامانش بهت زنگ زده ...چرا چون شانس داره باید نفرینش کنی؟...

خب پس مشخصه من حس میکنم داره بهت حسودی میکنه و نفرین میکنه جوری که زندگیت بهم خورده قدرت کلمات آدمو ...

منم برام عادی نیست بخدا چون دختر عمه دارم قدش دو متر خوشگل دکتر تازه براشم خوشحالم