2777
2789
عنوان

بخاطر حسادتم به دختر همسایمون همش نفرینش میکنم بهش فهش میدم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 113 پست

حسادت یه احساس انسانی هست و همه ادمها دارن ولی نباید باعث بشه به خودمون و بقیه صدمه بزنه

حسادتت رو بپذیر عزیزم 

معمولا ریشه حسادت در خودکم بینی هست 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو فقط عذاب میدی از اونکه چیزی کم‌ نمیشه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب اول شرایط اون بگم سه سال بیشتر عقد نبود ۱۹ سالشه و یک ساله به بهترین نحو ممکن هر دو شبش تالار عروسی گرفت باباش پولدااار همسرش پولدااار به بهترینننن نحو ممکن عروسی مجلل و سنگین گرفت حالام باردار شده پنج شش ماهشه اما دانشگاه نرفت کلا چهره اش هم معمولی رو به پایین هست 

(دارم واقعیت میگم شاید بتونید کمکم کنید

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

حالا خوبه خودش گفت میدونم کارم بده حالا اومدید سرزنشش میکنید ول کنید بابا بیچاره نیاز به راهنمایی داره اگه میتونید بسم الله نمیتونید فقط بخونید پست الکی نزارید

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب اول شرایط اون بگم سه سال بیشتر عقد نبود ۱۹ سالشه و یک ساله به بهترین نحو ممکن هر دو شبش تالار عرو ...

این موقعیت حسادت داره؟😑من همسن اونم حالم بهم خورد والا

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

یاد دختر همسایمون افتادم خواستگار نداشت خواستگارای من میرفتن پیششون برا تحقیق آنقدر بدگویی منو خانوادمو میکردن هیچوقت ازشون نمی‌گذرم .

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
خب اول شرایط اون بگم سه سال بیشتر عقد نبود ۱۹ سالشه و یک ساله به بهترین نحو ممکن هر دو شبش تالار عرو ...

معمولیا تو ازدواج شانسشون بیشتره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یاد دختر همسایمون افتادم خواستگار نداشت خواستگارای من میرفتن پیششون برا تحقیق آنقدر بدگویی منو خانوا ...

چقد پست بودن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

دختر عمه های خودم همه معلم مهندس و دکتر اما بهشون حسادت نمیکنم تازه براشون خوشحالم اما این دختر منو کشت

من پنج ساله عقدم خونه همسرم مثل خونه اون دختر هست اما بزرگ تر و قشنگ تر اما داخلش هنوز تعمیر نیست 

یک سال از اون بزرگترم اما هنوز عقدم اون بچه داره😒😒 جهیزیه ام مونده وسایل بزرگ همش نفرین خودم میکنم که چرا گذاشتید عقد بمونم وضع بابام متوسط و وضع نامزدم تا حدودی پولداره اپل در هر صورت تو رفاه هستم 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی