2777
2789
عنوان

خودشیفتگی

172 بازدید | 16 پست

دختر خالم جدیدا رفتارش عوض شده دختر خوشگلیه ولی خب دیگه خودشو خیلی بالا میگیره جوری که هر بار همو میبینیم اعتماد بنفسم کلا نابود میشه جوری که دیگه وقتی دخترا ازم می‌خوان باهم عکس بگیریم اینقدر خودمو زشت میبینم که قبول نمیکنم یکی از رفتارش اینه که اکیپی رفتیم بیرون و خب خیلیا نگامون میکردن و اون گفت دارن منو نگا میکنن یا یکی گفت نگا عروسک  و ما متوجه نشدیم کیو میگه و اون گفت وا  معلومه که عروسکم که دیگه یکی از دوستام گف شایدم با این(منو میگه)بودنش چرا همه چیزو به خودت میگیری و بعضی از رفتارش آدمو اعصابشو خورد می‌کنه دو دقیقه میریم بگردیم همش سعی می‌کنه جلب توجه کنه با اینکه دوس پسر داره همین طوری گفتم گناه داره دوست پسرت کارگره زیاد تر خرج نندازش گف نباید دلت بحال پسرا بسوزه فقط باید ازشون بکشی خیلی بی تعهده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عجیب 

کلا آدما کارای عجیب زیاد میکنن اونو ک نمیتونی تغییرش بدی 

اول اعتماد به نفست ببر بالا ک حس کمبود نگیری کنارش و اگرم اذیت میشی زیاد باهاش در ارتباط نباش

احساس میکنم اون خودشم بی اعتماد به نفسه که دوست داره همش این مسئله رو بیان کنه من خوشگلم من همه رو جذب میکنم...

وگرنه فک نمیکنم آدم با اعتماد ب نفس واقعی اینکارا رو کنه

چقد عجیب کلا آدما کارای عجیب زیاد میکنن اونو ک نمیتونی تغییرش بدی اول اعتماد به نفست ببر بالا ک حس ک ...

من کمبود اعتماد بنفسم بخاطر تخریبایی که توسط خانوادم شدم و اگر نه آدمای دورم همیشه تعریف میکنن ازم ولی خب هیچکدوم اعتماد بنفسمو زیاد نمیکنه

من کمبود اعتماد بنفسم بخاطر تخریبایی که توسط خانوادم شدم و اگر نه آدمای دورم همیشه تعریف میکنن ازم و ...

اره منم همینم 

یه دنیا هم بهم بگن خوبی اون خلا و کمبود اعتماد ی نفسم جبران نمیشه چون قشنگ تو ذهنم تبدیل ب باور شده 

ولی الان مهم نیس کی مقصره مهم اینه بتونیم تغییرش بدی چون اینطوری خودت داری آزار میبینی

بنظرم کتاب زیاد بخون تو این زمینه یا اگ شرایط ش داری برو تراپیست خوب

من نه شمارو تایید میکنم نه ایشون رو چون از هر دوتون هیچ شناختی ندارم

فقط یسوالو از خودت بپرس

به تو چه ربطی داره؟تو چرا ناراحت میشی وقتی اون تمام تمرکزشو روی خودش گذاشته و عاشق خودشه تو چرا ناراحت میشی؟

اصلا هم قصد بی احترامی و نزا ندارم 

ولی اینا علامت حسادته

از خودت دورش کن خیلی این اسیب زنندس

اسی دختر خالت اعتماد به نفسش کمه بنظرم

قبلاً مثلاً دختر خوشگلی می‌دیدیم می‌گفتیم قشنگیه ولی الان میگم اون دختره چقدر قشنگ میگه همش ارایشه یا میگم اون هیکلش خوبه با وجود قدش میگه چیه این کوتوله قشنگه

قبلاً مثلاً دختر خوشگلی می‌دیدیم می‌گفتیم قشنگیه ولی الان میگم اون دختره چقدر قشنگ میگه همش ارایشه ی ...

بنظر من این خودش میخاد کمبود خودشو اینجوری جبران کنه بقیه رو میاره پایین تا خودش ارزشمند دیده شه