2777
2789
عنوان

بخاطر حسادتم به دختر همسایمون همش نفرینش میکنم بهش فهش میدم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 113 پست

هرکی زندگی خودش رو داره قرار نیست که همه مثل هم زندگی کنیم

اون دوست داشته همه اینکارارو انجام بده و زود بچه دار بشه به شما چه ربطی داره اخه

شما هم زندگی خودتو داری شایدم چیزهایی داری که اون نداره

انقدر حسود نباشید

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اینها که گفتی هیچکدوم ملاک خوشبختی نیست

چند سال دیگه به طرز فکر الانت میخندی مطمئن باش 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها که گفتی هیچکدوم ملاک خوشبختی نیستچند سال دیگه به طرز فکر الانت میخندی مطمئن باش

خنده چیه خواهر اصلا یادش نمیاد که به این موضوع فکر می‌کرده😌😌

زندگی آنقدر بالا پایین داره که....یوقتایی فقط دوست داری چند دقیقه یجایی خیره بشی بدون پلک زدن🤭🤭🤭

من نامزدم عین یه پیامبر هست اخلاقش خیلی خیلی خوبه مهربونه هر چقدر دعوا کنم اون کوتاه میاد از همه لحا ...

ببین همه نصیحتت کردن دمش گرم واقعا بچه های سایت خیلی باشعور ودرست راهنماییت کردن ولی اگه این قدر حرص بخوری عصبی بشی زندگیت رو میبازی شاید این دختر به خاطر پول پدرش با همسر به دعوا بخوره وجدا بشه ولی شما چون پشتوانه ی خیلی زیادی نداری ولی همسر بسیار مهربان داری همیشه کنار هم باشین ازدواج وبچه آوردن درسن هم بدترین گزینه ی برای یه دختره ولی چون هدفت اینکه ،بهتره سعی کنی شغلی دست وپا کنی تا از فکر ی که مثل خوره افتاده به دلت اروم بشی

به این فکر کن وقتی حسودی می کنی چیزی از اون کم نمیشه  و فقط خودت آسیب میبینه و هر کس تو زندگی داشته و نداشته هایی داره باید شکر گذار داشته هات باشه و برا نداشته هات تلاش کنی و همیشه توکلت به خدا باشه. 

چند ساعت آرومم بعد دوباره زورم میگیره شدید حتی دیشب مامان دختره داشت به مامانم میگفت فلانی یعنی همین ...

کاش زودتر بفهمه چه دشمنی بیخ گوشش هست 🥴

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من نامزدم عین یه پیامبر هست اخلاقش خیلی خیلی خوبه مهربونه هر چقدر دعوا کنم اون کوتاه میاد از همه لحا ...

چجوریه که فقط اون توذهنته؟

رفت وآمدتون زیاده؟

منم پیش اومده که بهم حسادت شدید داشتن آخرش قطع رابطه کردم ولی هنوزکاراشون یادم میاد میسوزم درصورتی که من همش بفکر زندگیمو شوهرموبچه هام بودم اونا ازچشاشون آتیش میبارید که چرامن زندگیم خوبه 

اینم همونه همش روزمرگی می‌ذاره حتی عکس غذای پارسالش رو یه بار استوری کرد منم روزمرگی میذارم از وقتی ...

وای خدا😂😂😂

این اصلا طبیعی نیست 

فکر کنم اظطراب داری باید درمان بشی

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

عزیزم و یچیز بگم

لطفا اینستاگرام رو پاک کن

یا لااقل اکانت اصلیت رو پاک کن

و یه اکانت دیگه بزن  فقط اعضای خانواده تو فالو کنی و اونا هم تو رو فالو کنند و دیگه به هیچکس اجازه نده از همسایه ها تو رو فالو کنند 

من این کارو کردم 

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ