2777
2789
عنوان

بخاطر حسادتم به دختر همسایمون همش نفرینش میکنم بهش فهش میدم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 113 پست
اون کسی که استارتر در حد فحش و نفرین بهش حسوده به نظر من قربانی کودک همسریه دلم واسش سوخت😂😂

خودشم خب ۲۰سالشه میگه ۵ساله عقدم ینی از ۱۵سالگی

خیلی عجیبه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم عین یه پیامبر هست اخلاقش خیلی خیلی خوبه مهربونه هر چقدر دعوا کنم اون کوتاه میاد از همه لحاظ خوبه اما هر وقت بهش میگم خونه ات تعمیر کن عروسی بگیریم میگه باشه و بیخیال میشه 

حس میکنم اون خوشبخت شده اون به آرزو هاش رسیده من نرسیدم به بچه رسیده به همه چیز رسیده من هنوز عقدم 💔💔

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

خودشم خب ۲۰سالشه میگه ۵ساله عقدم ینی از ۱۵سالگیخیلی عجیبه

واییی اره

زبانم قاصره

اینا کی هستن دیگه😑😑

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

دختر عمه های خودم همه معلم مهندس و دکتر اما بهشون حسادت نمیکنم تازه براشون خوشحالم اما این دختر منو ...

عزیزم توم اخرش میری سر زندگیت 

حسادت داره ک اون بارداره؟ 

دور از جون انگار تو نمیتونی باردار شی😐

فک کردم میگی اون شوهر کرده من هنوز نه پلی خودتم شوهر داری هرکسی زندگیش یه جوری پیش میره یکی 20سالگی بچع داره یکی تازه 30سالگی ازدواح میکنه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

حالا من دانشگاه میرم بی نهایت از اون خوشگل ترم از خود تعریفی نیست فقط می‌خوام واقعیت بگم کمکم کنیدوا ...

بدون که شیطان دهنش چسبیده ب گوشِت ونفرینهات نه تنها ب او اثر نمی‌ذاره که برگشت میخوره ب خودت .زودتر خودتو جمع کن وگرنه از انرژی منفی ای که داری زندگی خودت نابود میشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
حالا من دانشگاه میرم بی نهایت از اون خوشگل ترم از خود تعریفی نیست فقط می‌خوام واقعیت بگم کمکم کنیدوا ...

به نظر من دختر همسایت از اوناییه که پز میده و چیزای خوبشو به رخ می کشه ...اینه که رو مخته و اذیتت می کنه 

این نوع آدمها هر چی هم نداشته باشن چنان به همون دو مورد خوبی که تو زندگیشونه با افتخار و ادعا برخورد می کنند و نشونش می دن که حس حسادت رو برمی انگیزدچن 

من خودم تو زندگیم اصلا آدم حسودی نیستم 

ولی هر موقع دختر خالمو می بینم تا چند روز حالم بده فکر که می کنم می بینم فقط بخاطر نحوه ی برخورد و ادعا داشتنشه 

مدل نشستنش حتی حرکت کردناش گوشی دست گرفتنش همش پر از ادعاست 

در حالیکه خیلی آدمای بالایی اطرافم هستند که خیلی هم دوستشون دارم و حس بدی هم بشون ندارم

واییی ارهزبانم قاصرهاینا کی هستن دیگه😑😑

هر وقت تو این سایت میام کرک و پرم میریزه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چون اونو از خودت بالا تر میدونی این رفتارو داری

روز های اول آشنایی با هم خوب بودیم همون روزا برام قیافه می‌گرفت میمون الهی بسوزه پیامش میدادم یه جوری جوابم میداد سرد کلا خودشو بالا می‌گرفت چون باباش خیلی خیلی خیلی از بابای من پولدار تره و همسرشم همینطور 

شبیه میمون بود اما حس میکردم با دختر پادشاه دارم حرف میزنم آه روزگار💔

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

من نامزدم عین یه پیامبر هست اخلاقش خیلی خیلی خوبه مهربونه هر چقدر دعوا کنم اون کوتاه میاد از همه لحا ...

چه دنیای ترسناکی داری ک بچه دار شدن دختر ۱۹ ساله رو موفقیت میبینی 

ادمای موفق تو این سن دنبال درس و دانشگاه و بالا بردن مهارت و زبان خوندنن که یا مهاجرت کنن یا همینجا پول خوبی دربیارن و موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشن .نه اینکه شب تا صبح پوشک بچه عوض کنن و بچه شیر بدن !

خدایا شکرت❤️

به نظر من دختر همسایت از اوناییه که پز میده و چیزای خوبشو به رخ می کشه ...اینه که رو مخته و اذیتت می ...

اینم همونه همش روزمرگی می‌ذاره حتی عکس غذای پارسالش رو یه بار استوری کرد 

منم روزمرگی میذارم از وقتی حسادتم بهش شروع کن خدایی پیشرفت زیاد داشتم منم شروع کردم به روزمرگی گذاشتن از پیتزا و.....

خواستن بی این طریق واست خواستگار پیدا نشه و اونارو بکشن سمت خودشون ولی خدا جواب حیله گریشونو داده

واقعا هنوزم میرم خونه بابام تو کوچه میبینمشون ته دلم خونه از حسادتهاشون ولی خب ظاهرمو حفظ میکنم می‌ایستم سلام علیک میکنم .میگم خدا این دنیا که خوب تاوان بدخواهیشونو داد اون دنیا هم قطعا گیر حلالیت از من و خانواده ام هستن !

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
روز های اول آشنایی با هم خوب بودیم همون روزا برام قیافه می‌گرفت میمون الهی بسوزه پیامش میدادم یه جور ...

اون با خودش میگه ما پولداریم بالاتریم من زندگی دارم باردارم خوشبختم عروس شدم💔اما این هنوز عقده