2777
2789

من اینده ای برای خودم با شوهرم نمیبینم دیگه دوستش ندارم میدونم عوض بشو هم نیست اما اون منو خیلی دوست داره و تو این چند ماه بیچارم کردبس التماس کرد برگردم منم فقط میگفتم نه وقتی دید خیلی قاطعم تهدید به خودکشی کرد گریه و زاری میکرد یه دختر ۴ ساله هم داریم گفتم باید حق طلاق و بدی تا برگردم حق طلاقو اومد دادمنم نصف مهریه رو بخشیدم از قاضی رفتم پرسیدم الان که حق طلاقمو گرفتم چندوقت دیگه تمومه ثبت طلاقم گفت ۲ الی ۳ هفته دیگه خلاصه خیلی برلم بهتره که دورش بزنم و نرم سر خونه و زندگیم یه مقدار از مهریمم گرفتم بقیشم قسطی شد دیگه تقریبا همه کارامو انجام دادم خیلی برام سخته دوباره برگشتن به اون زندگی 

شوهرمم دوقطبی بچه ننه اختلال روانی بد دهن دست بزن پررو بی عرضه بود هیچوقت ازم حمایت نمیکرد جلو خونوادش تفاهم نداشتیم دائم در حال جنگ بودیم چندماه اخرم طلاق عاطفی بودیم از لحاظ رابطه هم باهاش مشکل داشتم 

الان خیلی دلم میخواد کارو تموم کنم و دیگه فرصت ندم چون بارها فرصت دادم ۱۰ساله و بهتر نشده از این که عمرمو هدر بدم بازم میترسم خیلیا منو اینجا میشناسن میدونن عاطی ۷۴ چقدر مشکل داظت 

ازطرفی هم شوهرم میگه کارت نامردیه فرصت اخرو بهم بده دو دل شدم. 

به نظر شما چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون خیلی اشتباه کردن ک گفتن کارتون نامردیه!! نصف مهریه بخشیدین حق طلاق داده در مقابلش 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

خب فرصت بده قولی ک دادیو عملی کن تو ک اینهمه سال موندی اصن یکسالم روش .. خیلی بده نامردی کنی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
شوهرتون خیلی اشتباه کردن ک گفتن کارتون نامردیه!! نصف مهریه بخشیدین حق طلاق داده در مقابلش

خب اخه میگه من این کارو کردم که تو برگردی مهریه هم ازش یه نیم سکه نقد گرفتم بقیشم قسطی شد.