2777
2789
عنوان

اگه خدا خواست و باردار شدم

356 بازدید | 41 پست

شما جای من باشید به مادر شوهری که باعث شده بود شوهرتون بچه نخواد ، مادر شوهری که هر بار بهم می‌گفت بچه چیه من دیگه بسمه هر چی زحمت کشیدم ، بچه میارید که راحت جدا بشید 

بچه بیاد آرامش میره 

۴ سال به شوهرم سرکه میداد زوری و با حیله که به خیال خودش سرد بشه 

به این مادر شوهر خبر بارداری میدین؟ بچتون رو بعداً دستش میسپرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری با هیچی ندارم 

چجوری به شوهرت زوری سرکه میداد 

دماغش رو میگرفت دهنش باز بشه سرکه خالی میکرد تو دهنش 

یا میشست رو شوهرت دهنشو باز میکرد

چجوریییی

عادی سازی نکنید نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. یادتون نره ها باشه؟ امضا تا ابد و یک روز خواهد ماند                       بابا حکم هارو دادن حکم من اعدامه به من مامان چیزی نگو . عرب: این زنان هستند که مارا تحریک میکنند و اگر متواضعانه لباس بپوشند مشکلی نخواهد بود           کوروش بزرگ : حجاب زنان پلک های مردانمان است چشم که هرزه باشد هرچقدر هم که حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند. حرام زادگان عرب پرست ریپلایی ننمایید 

یه چیزی بهت میخورونه بچت سقط شه

نه نمیگم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بجای این فکرها، سعی کن با رفتن پیش مشاوره و... آرامشتو حفظ کنیاولین نیاز برای یه مادر خوب بودن،اینه ...

الان تو مراحل ای وی افم شوهرم میگه چرا به مادر من نگفتی خواستم بهش جواب منطقی بدم