2777
2789
عنوان

بخاطر حسادتم به دختر همسایمون همش نفرینش میکنم بهش فهش میدم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 113 پست
چقد پست بودن

باور می‌کنی از بدذاتی خودشو خواهرش آخرم ازدواج نکردن با اینکه مال همون شهر بودن و ما غریب بودیم تو اون شهر .تا تونستن مارو اذیت کردن .الان پدرشون  مرده ب خدا از دهنم در نمیاد ی خدابیامرزی بدم...

البته با همه بدخواهی و دشمنیشون ،من هر روز هفته باز خواستگار داشتم اما خب بعضی ها هم حرفاشونو باور میکردن .من ازدواج کردم هنوز دارن حسرت زندگی منو میخورن .گاهی میگم کاش هیچوقت بابام تو اون لونه زنبور خونه نمیساخت که آنقدر همسایه حسود دوروبرمون باشه و مارو اذیت و بی آبرو کنن !

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
وااااا دیوونه ای همه چیز داری نامزد پولدار خونه چته حالا عقدی چه ربطی داره تو هم عروسی میکنی خیلی خر ...

یک سال از من کوچیکتره داره زندگی می‌کنه یک ساله عروسی کرده بچه دار هم شده من هنوز عقدم💔

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه های خودم همه معلم مهندس و دکتر اما بهشون حسادت نمیکنم تازه براشون خوشحالم اما این دختر منو ...

برو بابا 

مریضی 

خودت که دست کمی از اون نداری 

فکر کردم الان چه شرایط فقری داری

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

حالا چرا همه موفقیت رو فقط تو درس و دانشگاه می بینن؟

والا تشکیل یک زندگی خوب و پیدا کردن یه همسر خوب خودش یه موفقیته تو زندگی...مگه ماها به جز آرامش تو زندگی چی می‌خوایم..‌اینم یه شاخه از پیشرفته تو زندگی دیگه چرا نمی‌خواهید قبول کنید 

عجیبه نمیدونم کجا زندگی میکنن که تو۱۵سالگی عقد میکنن

اون کسی که استارتر در حد فحش و نفرین بهش حسوده به نظر من قربانی کودک همسریه دلم واسش سوخت😂😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

شاید بهم هزار تا توهین کنید اما اسمش بیاد می‌سوزم چند ساعت آرومم بعد یهو دوباره حالم خراب میشه گیر میدم به مامانم 

بهترین عروسی رو تو شهر ما گرفت بهترینش در صورتی که زیباییش صفر هست 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

حالا من دانشگاه میرم بی نهایت از اون خوشگل ترم از خود تعریفی نیست فقط می‌خوام واقعیت بگم کمکم کنیدوا ...

چشم و هم چشمی😶کلا یکسال از من بزرگتری ولی حرفات عین پاییز برگامو ریخت 

کوتاه بیا جان خودت😑زشته اصلا حالا چه یک شب فامیل دعوت کنی مفت خوری چه دو شب 

باور می‌کنی از بدذاتی خودشو خواهرش آخرم ازدواج نکردن با اینکه مال همون شهر بودن و ما غریب بودیم تو ا ...

خواستن بی این طریق واست خواستگار پیدا نشه و اونارو بکشن سمت خودشون ولی خدا جواب حیله گریشونو داده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

حالا من دانشگاه میرم بی نهایت از اون خوشگل ترم از خود تعریفی نیست فقط می‌خوام واقعیت بگم کمکم کنیدوا ...

اسی یه مشاوره برو حتما 

بیشتر ادم دلش برا این بچه میسوزه که همچین خانواده بی فرهنگی داره  که کودک همسری دارن و هنوز زندگی مشترک رو تجربه نکرده باردار هم شده 😶

نه حسادت 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

خیلی جالبه 

منم تو همچین موقعیتی قرار گرفتم که حسادت کنم تو همچین موردی 

اما هیچوقت طرفو نفرین نکردم براش دعای خوب کردم 

حسادتمم برطرف میشد 

همینکه حسادت میکنی و نفرین 

هی عروسی نکردنت طولانی میشه 

این تعوقیم فقط بخاطر حرکات و حسادت خودته 

اسی وقتی بشینی فکر کنی میبینی چقدرررر به چیزای بی اهمیت نشستی غبطه خوردی 

اصلا فکرشو نکن و زیاد تجسس نکن توی زندگیش ک حالت بد بشه 

هرکسی توی جایگاه خودش بهترینه

حالا فرض کن ۷شبانه روز برات جشن مفصل بگیرن خب اخرش چی؟؟؟خوشبختی ب این چیزاس مگه؟؟؟ 

برو دنبال یه مهارتی خودتو ارتقا بده ک اصن فرصت فکرکردن نداشته باشی برای این موضوعات 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دختر عمه های خودم همه معلم مهندس و دکتر اما بهشون حسادت نمیکنم تازه براشون خوشحالم اما این دختر منو ...

درگیر مقایسه هستی

این دنیا مگه مسابقه هست که اینقدر خودت مقایسه میکنی عزیزم؟ 

اصلا قرار نیست ما ادما شبیه هم باشیم

تو زندگی خاص خودت داری و اون فرد هم زندگی خودش و مسیر خودش داره

و اینم یادت باشه ارزشمندی در گرو این ملاک های ظاهری نیست

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»