2777
2789

یکی از فامیل هامون هست؛چند سال پیش خواستگار خواهرم بود و خواهرم جواب رد داد

خواستگار یکی دیگه از دخترای فامیل بوده اونم جواب رد داد

چند وقت پیش خواستگاری کرد و من خیلی عصبی شدم اما گویا پدر مادرم چیزی بِهِش نگفتن

دو شب پیش مجلسی بود و این خانم حضور داشت؛چندبار سعی کرد بیاد سمت من و نظرم رو بپرسه

من همه ش فرار کردم ازش😅

چطوری مودبانه برینم بهش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا نکن درست جوابشو بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ایشون مشخصه مغزشون زیاد کار نمیکنه والا از خواهرتون جواب رد شنیدن به شما هم پیشنهاد نمیدادن . الان بدرفتاری کنی خودتو تو جمع پرخاشگر نشون دادی . دم بخت هم که هستی برات بد میشه پشت سرت میگن فلانی پرخاشگره. 

مشکلش چیه که میخوای برینی بهش؟ از خانومه بدت میاد یا از پسرش؟ رفتار بدی ازشون دیدی؟

از اینکه یکبار جواب رد از خواهرم گرفته و دوباره اومده سمت این خانواده

از اینکه بهش فهموندم که از پسرش خوشم نمیاد اما نمیفهمه و سیریش شده

از اینکه یک دور از کل دخترای فامیل خواستگاری کرده و جواب رد گرفته؛انتظار داره من قبول کنم😒

از اینکه یکبار جواب رد از خواهرم گرفته و دوباره اومده سمت این خانوادهاز اینکه بهش فهموندم که از پسرش ...

آهان... متوجه شدم، دلیل عصبانیتت بیشتر از اینه که وقتی همه ردش کردن ، اومده سراغت، خب حق داری ناراحت باشی عزیزم. ولی نه در این حد... بنظر من اونا یک شایستگی در رفتار تو دیدن که پیشنهاد دادن و حتما خانواده شما رو قبول داشتن.. اینها نکات مثبت که نشون میده  تو خوب و کافی هستی. ولی اگر جوابتم منفیه، باید محترمانه رد کنی ، چون تو جامعه ما بودن افرادی که آسیب دیدن، دخترها بعد جواب رد ، حتی بهشون اسید پاشیدن... حالا من نمیگم اینا در اون حد هستن، منظورم اینه که کینه ای ازت به دل نگیرن، و متوجه کنی شون که به پسرشون علاقه نداری.