2777
2789
عنوان

بچه ها من یک مرغ مینا دارم که

218 بازدید | 44 پست

دوستای قشنگم لطفا وقت بذارین بخونین 

ی مینا رو از وقتی حدودا دو هفته اینا بود از کنار جدول نجاتش دادم ازتوی لونه ش افتاده بود آوردمش خونه همه جوره ازش مراقبت کردم و خیلییییی بهش علاقه مند شدم

الان حدود ۳ ماهشه اما نمیتونم نگهش دارم.احساس اسارت دارم چون مدام باید مراقبش باشم من دانشجوام و قراره به زودی مشغول به کار شم.

پدرم آسم داره و پرنده ممکنه اذیتش کنه و مادرم هم خیلی از پرنده ها میترسه.اصلا دلشو ندارم واگذارش کنم چون میترسم باهاش بد رفتاری شه یا اینکه غذاهایی که بهش میدن بهش نسازه. 

آزادم که نمیشه کرد چون خانگی و دستیه و تو طبیعت از پس خودش برنمیاد 

مدام این روزا حس افسردگی دارم و اصلا حال و روزم خوش نیست اگه راه حلی دارین خدا خیرتون بده ازم دریغ نکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی عروس هلندی دارم

گاهی دلم میسوزه ک توو قفسه هرچند ما بیشتر وقتا ازادش میزاریم 

اما بازم حس بدی میگیرم بعد میگم خب تین قفس بدنیا اومده

من اشتباه کردم خریدمش اما نباید بی مسئولیت باشم 

برا همین نگهش داشتم تا عمر داره 

صداش ازار دهنده ست جیغ میزنه با صدای گنجشکا صبحا

قشنگ عین مرغو خروس سر ساعت ۶ بیدارمون میکنه😂😂

همون باید واگذار کنی به مراکز دامپزشکی بسپار بگو به یه فرد خوب بدن که نگهداری رو خوب بلده خودتم طرف ببین حرف بزن خیالت راحت شه بعدم بگو هر چند وقت یکبار عکس و فیلم برات بفرستن ازش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم ی عروس هلندی دارمگاهی دلم میسوزه ک توو قفسه هرچند ما بیشتر وقتا ازادش میزاریم اما بازم حس بدی می ...

عروس هلندی اگر اشتباه نکنم آروم تراز میناست

من مدام باید از قفس بیارمش بیرون و حواسم باشه مو و پرز نخوره.

اینکه مادرم میترسه کارمو سخت تر کرده 

و خیلی وابستش شدم و همش روش حساسم 

ولی خب انگار خودمم اسیرم 

من بودم میبردم تو حرم ازادش میکردم

چون دستی شده ممکنه رو دوش هر کسی بشینه 

و اونا بترسن و باهاش بد برخورد کنن و یا ممکنه استرس بگیره بخاطر محیط جدید و دووم نیاره