2777
2789
عنوان

بچه ها من یک مرغ مینا دارم که

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مرغ میناتون چند سالشه؟من روزی دو بار قفسشو تمیز میکنم روزی سه وعده غذا و میوه و سبزیجات براش می ...

مینای ما حدود۵سال هستش اوایل شوهرم ازقفس درمیورد ولی من دیگه نتونستم چون خونه روکثیف می کرد دیگه اجازه ندادم ولی قفسش بزرگه وما میوه وسبزیجات نمیدیم فقط غذای خودشو ولی با کیفیته 

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

😂😂ب همه چی فکر کن توش نمونی

گاهی با خودم میگم کاش اون روز سر راه من نیفتاده بود.

اینطوری هم اینقدر دلبسته ش نمی‌شدم 

هم اینکه زندگی عادی خودمو داشتم 

من خیلی آدم احساساتیی هستم و به راحتی نمیتونم از هر قضیه ای عبور کنم و آسیب جدی میزنه به روحیم. 

ولی فکر نمیکردم اینطور شه

مینای ما حدود۵سال هستش اوایل شوهرم ازقفس درمیورد ولی من دیگه نتونستم چون خونه روکثیف می کرد دیگه اجا ...

جسارت نباشه من حق دخالت ندارم و صرفا ی نظر میدم

ای کاش روزانه ی تایمی رو اجازه بدین بیرون بیاد و بازی کنه🥹

الان مرغ میناتون چند سالشه؟من روزی دو بار قفسشو تمیز میکنم روزی سه وعده غذا و میوه و سبزیجات براش می ...

خیلی سختمه چون خودمم شاغلم ولی کاری نمیشه کرد هم شوهرم وپسرم از دلشون نمیاد نباشه خونه من واقعا برام سخته قفسشوتمیز کنم ووقتی خونه ام ی ساعت می خوام استراحت کنم درحال صداکردنه ی وقتا داد میزنم سرش طفلک ساکت میشه

جسارت نباشه من حق دخالت ندارم و صرفا ی نظر میدمای کاش روزانه ی تایمی رو اجازه بدین بیرون بیاد و بازی ...

الان دیگه اونم علاقه ای به بیرون امدن نداره جهان ودنیای اون پرنده همون قفسه وبیرون از قفس احساس امنیت نمی کنه

گاهی با خودم میگم کاش اون روز سر راه من نیفتاده بود.اینطوری هم اینقدر دلبسته ش نمی‌شدم هم اینکه زندگ ...

عب نداره تو سرنوشت هم دیگه بودید ولی من از تجربه خودم میگم من خیلی حیون خونگی داشتم از گربه بگیر تا همستر  بنظرم نگهش دار چون بدی بره همش فکرت بهشه عذاب وجدان میگیری  گریه میکردم من برای پرندت سرگرمی درست کن خودت نیستی حد اقل افسردگی نگیره بازی بخر اهنگ چیزی پخش کن وقتی نیستی درخت کوچیک بگیر بشینه روش حال کنه