2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج کنم

661 بازدید | 68 پست

چهارسال میشه که باهمیم اینو میدونم که خیلی دوسم داره و منم همینطور

خانوادش کلا خبر دارن اما خانواده من نه چون خیلی قدیمی و گیر هستن

و الان تازه سربازیش و شروع کرده دوماهه میره بخاطر اینکه گفتم بابام به سربازی گیر میده 

وضعیت مالی خیلی معمولی در حد یه ماشین داره 23 سالشه

اما اینکه دل منو به شک میندازه اینه که زود از کوره در میره و عصبانی میشه ولی قلبش خیلی مهربونه و زود پشیمون میشه و هیچ وقت راضی نمیشه ذره ای اذیت بشم فقط میترسم این عصبی بودنه تو زندگی مشکل بشه 

الانم کلی برام خاستگار با شرایط خوب میاد بخاطرش رد میکنم ابجیم مخالفه میگه چرا رد میکنی بخاطر اون ارزش نداره کلا لجه باهاش و اگه بخواد میتونه روی پدر مادرم هم تاثیر بزاره و نزاره قبول کنن باهاش ازدواج کنم 

نمیدونم شایدم لازمه بریم مشاوره 

خواهرت راست گفته

من اگر جای شما باشم با عقل ازدواج میکنم نه با حس ..

ک فردا پس فردا همین عصبانی شدنش باعث شه زندگی بهم بخوره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت خوبه؟ با ۲۳ ساله میخای ازدواج کنی ؟ حماقت نکن برای پسر زیر ۳۰ اصلا خوب نیستبعد تو خودت چندسالته

خودم ام 18 سالمه 

هنوز نمیخوایم ازدواج کنیم دوسال بعد که کاراش اوکی بشه

بستگی داره وقتی عصبی بشه چه حرکتی بزنه؟؟؟ اکه تو عصبانیت کتک بزنه یا فحش ناجور بده بله حق داری، ولی ...

نهه کتک اصلا اهلش نیست ولی عصبانی میشه داد میزنه در این حد بیشتر رو خودش تاثیر منفی داره

خواهرت راست گفتهمن اگر جای شما باشم با عقل ازدواج میکنم نه با حس ..ک فردا پس فردا همین عصبانی شدنش ب ...

اخه وقتی نمیتونم کسیو مثل این دوست داشته باشم حس میکنم ازدواج با کسی دیگه کنم دلم پیشش میمونه تا اخر

خودم ام 18 سالمه هنوز نمیخوایم ازدواج کنیم دوسال بعد که کاراش اوکی بشه

منم ۱۸ سالمه 

نکن اینکارو 

عزیزم فاصله سنیتون ک خیلی خوبه ولی بزار حداقل ۳۰ سالش بشه بعد اونموقع توهم ۲۵ سالته 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ببین چی برای خوشبختیت لازمه بر سمت اون،این عشق فقط تا موقعی دووم داره که نرفتی زیر سقف،و شرایط سختی ...

اصلا هیچی نمیدونم واقعا گیجم چون من دوسش دارم هرجوره دلم میخواد برسم بهش

با یه پسر ۲۳ ساله شرایط مالی متوسط رو به پایین سرباز و سن خودت ۱۸ کسی هم نیست ساپورتتون کنه ...

فکر میکنی با اینا میشه زندگی کرد !!! اون قدیم بود ک میگفتن ازدواج کن خدا میرسونه اون حرفا گذشت خواهر 

الان خیلییی زوده اگر واقعا دوسش داری براش صبر کن شرایطش بهتر بشه با شرایط الانش ریسک نکن هم خودتو بدبخت کنی هم اونو

منم ۱۸ سالمه نکن اینکارو عزیزم فاصله سنیتون ک خیلی خوبه ولی بزار حداقل ۳۰ سالش بشه بعد اونموقع توهم ...

خانوادم بیشتر از دوسه سال دیگه نمیزارن مجرد بمونم متاسفانه وگرنه هردومون صبر میتونیم کنیم 

با یه پسر ۲۳ ساله شرایط مالی متوسط رو به پایین سرباز و سن خودت ۱۸ کسی هم نیست ساپورتتون کنه ...فکر م ...

منم قصدم همینه که صبر کنیم مشکل اینجاس ابجیم میگه باید بری به خواستگارای الانت که شرایطشون خوبه و صبر نکنی برای اون وگرنه اون خودشم میگه دوست ندارم الان که دستم یکم خالی ام هس بیارمت تو زندگی

خانوادم بیشتر از دوسه سال دیگه نمیزارن مجرد بمونم متاسفانه وگرنه هردومون صبر میتونیم کنیم

خانوادت شاید طرز فکرشون تا دوسال دیگه تغییر کنه هیچی قابل پیش بینی نیس 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم