2777
2789

من امسال هوشبری قبول شدم شرایط زندگیم خیلی پر پیچ و تاب بود به هرحال اینو قبول شدم و خانوادم نمیذارن پشت کنکور بمونم و باید برم. حالا من پیش بقیه اصلا خودمو ناراحت نشون ندادم که بگم ناراضیم.بچه های خودشون هم همه یا پرستارن یا رشته های بدون کنکور خوندن ینی اینجوری نیست که بگم بچه هاشون پزشک و دندون پزشکن ولی همه با ترحم برخورد میکنن. یا یکی از دوستای بابام دختر خودش رشته‌ش ریاضی بود مهندسی مواد میخونه من نمیگم رشته بدیه ولی چیز خاصیم نیست. حالا مرده هی دم به دقیقه زنگ میزنه براش انتقالی نگرفتین؟ شهر نزدیک تر نمیتونه بیا؟ آخیییی خب زهر مار آخه به شما چه ارتباطی داره مگه شما زحمت دوری و رفت و آمد مارو میکشین. شهری که میرم فاصله‌ش از شهر خودمون خیلی زیاده ولی خب خانوادم خودشون به زور میفرستن و راضین نمی‌دونم اینا چشونه. تازه من تحمل ندارم تلفنشونو جواب بدم کلا بابام باهاشون حرف میزنه. بچه ها تورو خدا صادقانه بگید هوشبری انقد رشته مسخره‌ایه یا کلا اینا فضولن؟ واقعا می‌خوام بدونم صادقانه بگید 

بخدا هرچی خواستم مودب باشم نتونستم ببخشید

بیین دمت گرم‌هوشبریم عالیه  ب اونورت  ک‌بقیه چی‌میگن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط بگم‌همه  از حسادت دارن میمیرن   رشتت عالیه مهاجرت پذیره... کارش از پرستاری راحت تره  حقوقشم بیشتزه کلا عالیه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨