2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاید❤️❤️

178 بازدید | 25 پست

سلام درس های بهتون کجاست کدوم لوحه و روانخوانی قرآن ریاضی و علوم

برا قرآن و علوم تو منزل چه کارهایی میگن انجام بدید سوال علوم هم میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

املای آب ابا باب و بابا و با رو شروع کردن لوحه ها تمام شدفصل دوعلوم تموم کردن قرآن شروع نکردن ریاضی صفحه ۳۴ علاوه بر اون روزانه چند تا کار برگ ریاضی میدن و دفتر املای تصویری دارن حل میکنن

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

قران که هنوز درس ندادن،هفته دیگه تازه جشن قرآن میگسرن بعد تدریس شروع میکنن!از هفته ی دبگه یعنی هفته اول آبان تدریس نشانه ها شروع میشه ،برای هر هفته ۲ نشانه تدریس میشه.ریاضی و علوم هم که کاربرگ و کتابای کمک آموزشی هست ،فعلا کار خاصی تو خونه نگفتن انجام بدین

فردا لوحه هارو تموم می کنن 

قرآن سوره ی حمد و توحید رو حفظ کردن 

علوم هم سایه رو خوندن معلم برده حیاط با گچ سایشون رو کشیده 

مفهوم زیر آب و روی آب رو هم بهشون یاد داده خودمون هم تو خونه انجام می‌دیم مثلاً یه ظرف پر آب کردیم با اشیا مختلف امتحان کردیم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اوووووو چه خبر به سرعت برق و باد تو ماه اول اینهمه آموزش واسه بچه اولی

الان کل کلاسش مریض شدن گفته این هفته درس نمیدم برای همین تند تند درس داد بچه ها مریض میشن تعطيلي دارن گفته عقب نیفتن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد