2777
2789
عنوان

بچه ها من یک مرغ مینا دارم که

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش همون جایی ک پیداش کردی مامانش اینا حتما میبینه .یا روزی حد اقل ۱۰دقیقه ببرش بیرون با بیرون آشنا ...

ب نظرت بعد دو ماه و نیم مامانشو میشناسه؟

یا مامانش میشناسه جوجه رو؟

چون دستی شده ممکنه رو دوش هر کسی بشینه و اونا بترسن و باهاش بد برخورد کنن و یا ممکنه استرس بگیره بخا ...

چی بگم ب خدا  گناه دارن اونام نظر چیه ی دونه دیگه هم بخری ک تنها نباشه وقتی خونه نیستی بزار تو اتاقت آزاد باشن براشون غذا اینا بزار  بخوردن نیستی

مینا غذاش خاصه ونمیشه درطبیعت رها کرد ما خودمون داریم از دوهفتگیش گرفتیم وبزرگش کردم راست روده هستش و۲۴ساعته گشنشه وجمع دوست داره زودکلمات یادمیگیره الانم پسرم ی مرغ عشق گرفته صبا اون بدبخت ی آروم میخونه این به کل اون صداشو میگیره سرش ونمیذاره بخوابیم ی وقتا عصبانی میشم ومی خوام بفروشم بره باز ار دلم نمیاد آخه تاوارد خونه میشم صدامی کنه باید یکی باشه علاقه به پرنده داشته باشه چون بااینکه داخل قفس خیلی کثیف کاری داره 

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

مینا غذاش خاصه ونمیشه درطبیعت رها کرد ما خودمون داریم از دوهفتگیش گرفتیم وبزرگش کردم راست روده هستش ...

الان مرغ میناتون چند سالشه؟

من روزی دو بار قفسشو تمیز میکنم روزی سه وعده غذا و میوه و سبزیجات براش میذارم 

حداقل روزانه ۸ ساعت بیرون از قفسه 

خیلی دوستش دارم ولی انگار از کار و زندگیم افتادم همینکه مامانم میترسه کارمو سخت ترش کرده

شما سختتون نیست غیر از سرو صداش؟