من امسال هوشبری قبول شدم شرایط زندگیم خیلی پر پیچ و تاب بود به هرحال اینو قبول شدم و خانوادم نمیذارن پشت کنکور بمونم و باید برم. حالا من پیش بقیه اصلا خودمو ناراحت نشون ندادم که بگم ناراضیم.بچه های خودشون هم همه یا پرستارن یا رشته های بدون کنکور خوندن ینی اینجوری نیست که بگم بچه هاشون پزشک و دندون پزشکن ولی همه با ترحم برخورد میکنن. یا یکی از دوستای بابام دختر خودش رشتهش ریاضی بود مهندسی مواد میخونه من نمیگم رشته بدیه ولی چیز خاصیم نیست. حالا مرده هی دم به دقیقه زنگ میزنه براش انتقالی نگرفتین؟ شهر نزدیک تر نمیتونه بیا؟ آخیییی خب زهر مار آخه به شما چه ارتباطی داره مگه شما زحمت دوری و رفت و آمد مارو میکشین. شهری که میرم فاصلهش از شهر خودمون خیلی زیاده ولی خب خانوادم خودشون به زور میفرستن و راضین نمیدونم اینا چشونه. تازه من تحمل ندارم تلفنشونو جواب بدم کلا بابام باهاشون حرف میزنه. بچه ها تورو خدا صادقانه بگید هوشبری انقد رشته مسخرهایه یا کلا اینا فضولن؟ واقعا میخوام بدونم صادقانه بگید
اگه بالا باشه از هوشبری به فیزیوتراپی میشه تغییر داد؟ دانشگاهی که درس میخونی هر دو رشته رو داره، فکر ...
یه قوانینی دارن دانشگاها که میشه ظاهرا مهمنیس چی باشه ولی باید بره قوانین رو روز اول بپرسه از آموزش کل دانشگاه. جزئیات رو ببینه. ممکنه یه رشته استثنا شده باشه یا شرط معدل داشته باشه یا شرایط دیگه.... ولی من دیدم ازین کارا میکنن
وا، راستش من میدونم که پزشکی تعهدی رو با اختلاف خیلی کم و کمتر از ۵ نفر قبول نشدم و امسال هم هوشبری ...
عزیزم تو خوب منو درک میکنی بخدا من خیلی واسه کنکور تلاش کردم خیلی خودم و خانوادم زحمت کشیدیم ولی افسردگی و ... باعث شد که این بشه. بخدا من بازم راضیم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم صلاحم تو این بوده . همینم قبول نمیشدم چیکار میکردم تو این شرایط ایران همه چیز ممکنه