2777
2789
عنوان

همه فامیل و آشنا با ترحم باهام برخورد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 75 پست
نه اصلا این طور نیستدور از جون پدرشون در نیاد تا پزشکی بخوننبعد به لحاظ جایگاه و در آمد اصلا قابل قی ...

ایران برا پزشکی سخت میگیرن و گرنه به سختی مهندسی نیست

مهندسی خیلی سخت هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته خوبیه. اگه معدلت خوب بشه و شاگرد اول بشی میتونی رشتتو تغییر بدی و بری رشته بالاتر تو همون دانشگ ...

آره عزیزم منم می‌خوام دو ترم دانشگاه برم یکم استراحت کنم و کنکور فاصله بگیرم بعدش دو ترم مرخصی میگیرم و دوباره کنکور میدم 

ای کاش ای کاش ای کاش من جات بودمافرین به پدرومادرت که دارن میفرستنتبرو دختر خوبدانشگاه عالیهدورترم ه ...

عزیز دلم انشالله به آرزوهات می‌رسی الهی که رشته صد برابر بهتر من قبول بشی جان دلم 

به جان خودم یک ذره ذوق و لذت و آرامش برام نذاشتن کارم گریه ست بمیرم الهی پدر مادرمم دیوونه کردم

نه بابا

الان تو یه مرحله ای هستی که کلی ممکنه بهت حسادت کنم(متأسفانه)کلی باید ذوق کنی رشته عالی قبول شدی مادر پدرت حق دارن 

برو اشکاتو پاکن کلی کیف کن

به قول دوستمون آخرم بهت میگن خانم دکتر

اگه بالا باشه از هوشبری به فیزیوتراپی میشه تغییر داد؟ دانشگاهی که درس میخونی هر دو رشته رو داره، فکر ...

یه قوانینی دارن دانشگاها که میشه ظاهرا مهم‌نیس چی باشه ولی باید بره قوانین رو روز اول بپرسه از آموزش کل دانشگاه. جزئیات رو ببینه. ممکنه یه رشته استثنا شده باشه یا شرط معدل داشته باشه یا شرایط دیگه.... ولی من دیدم ازین کارا میکنن

وا، راستش من می‌دونم که پزشکی تعهدی رو با اختلاف خیلی کم و کمتر از ۵ نفر قبول نشدم و امسال هم هوشبری ...

عزیزم تو خوب منو درک میکنی بخدا من خیلی واسه کنکور تلاش کردم خیلی خودم و خانوادم زحمت کشیدیم ولی افسردگی و ... باعث شد که این بشه. بخدا من بازم راضیم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم صلاحم تو این بوده . همینم قبول نمی‌شدم چیکار میکردم تو این شرایط ایران همه چیز ممکنه

ایران برا پزشکی سخت میگیرن و گرنه به سختی مهندسی نیست مهندسی خیلی سخت هست

نه گلم 

خواهر همسر من پزشک متخصصه

برادراشم مهندس می دونم میگم

همسر من خودشون استاد دانشگاه هستن اصلا از فضای دانشگاهی دور نیستیم می دونم که میگم 

رشته خوبی هست موفق باشیولی کلا مقایسه رشته ها رو قبول ندارم هر کس علاقه ای داره و دنبال اون میره نمی ...

من نگفتم مهندسی بده چرا بد متوجه شدین. خیلیم عالیه من میگم پدرش چرا اینکارو می‌کنه من که مقایسه ای نکردم فقط بهش تبریک گفتم اون چرا ولی نمیکنه

تبریک میگم بسیاررشته ی خوبی هستازشون ناراحت نشوشایدقصدهمفکری دارنیامیخوان تجاربشونوبگنمهم اینه که خا ...

خیلی ممنونم از حرفای قشنگ تون. بله شاید بهتره که به جهت راهنمایی در نظرش بگیرم . ممنوم انشالله  

نه گلم خواهر همسر من پزشک متخصصهبرادراشم مهندس می دونم میگمهمسر من خودشون استاد دانشگاه هستن اصلا از ...

اینا اهمیت نداره   مهم اینه که تو باید کتابهای برق و مکانیک رو باز کرده باشی و بگی  چه برسه محصل رشته برق و مکانیک یا عمران باشی 

پزشکی یک درصد سختی مهندسی رو نداره چه برسه دیگه اون پیراپزشکی ها 

موفق باشی