2777
2789
عنوان

این کاربری که بچش بخاطر مادرشوهرش سقط شد یکی تگ گنه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 81 پست
اره من از نفرین میترسم

نفرین الکیه به نظرم 

هیچگونه باوری بهش ندارم 

حالا چه به حق باشه ، چه تو دعوا 

هرکی هم می‌بینم که هزاران نفرین پشت سرشه اتفاقاً زندگیش گل و بلبل تره 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی متنفرم از زنایی ک تا اینجا مخالف نظرشون نظری میدی نفرین میکنن.. همچین آدمایی واقعا فقر فرهنگی دارن.. خب طاقت انتقاد یا نظر مخالف نداری بیخود میکنی تاپیک نظرسنجی میزنی! خدا ب دلش آرام و قرار بده.. سخته داغ بچه دیدن.. خدا برای هیچکس نخاد... ولی خب وقتی تا این حد حالت بده چرا با نفرینت حال بقیه رو میای بد میکنی.. 

ینی متنفرم از زنایی ک تا اینجا مخالف نظرشون نظری میدی نفرین میکنن.. همچین آدمایی واقعا فقر فرهنگی دا ...

الان رفتم تاپیکاشو دیدم اصلا آدم نرمالی نبوده،قبل سقط هم دنبال این بوده رابطه شوهرشو با مادرشوهرش قطع کنه

چیزی بدی نگفت که،اگه با مادرشوهرش مشکل داره نباید همسرشو قاطی کنه که

تو اصلا نمیتونی یک لحظه اون خانوم درک کنی وقتی همچین حرفی از دهنت مییاد بیرون اون خانوم اصلا در شرایط روحی نیست که نیاز به نصیحت داشته باشه فقط تایید همین 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
تو اصلا نمیتونی یک لحظه اون خانوم درک کنی وقتی همچین حرفی از دهنت مییاد بیرون اون خانوم اصلا در شرای ...

عجب..............................

فوش و توهین و بی ادبی توجیه نداره

عجب..............................فوش و توهین و بی ادبی توجیه نداره

تو شرایط اون آدم نه خیلی درد بدیه بچه از دست دادن 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
الان رفتم تاپیکاشو دیدم اصلا آدم نرمالی نبوده،قبل سقط هم دنبال این بوده رابطه شوهرشو با مادرشوهرش قط ...

نمیشه همه رو قضاوت کرد.. شاید مادرشوهرشم مشکل داره.. ما ک خبری نداریم توو چه جوی زندگی میکنه.. شاید حق داره.. شایدم نداره.. خدا خودش ب همه رحم کنه... 

اره،ولی خیلی توهین کرد به کاربرا،بی دلیل نفرین کرد

شرایط روحی نابسامان است اینجا همه روی موج سوار میشن کافیه نفر اول بگه مادرشوهرش چیکار بوده ده ها نفر همون حذف را تایید میکنند وضعیت در حالت پاشیدگی روحی است این حرفها مثل آتش میمونه که به بنزین بزنی اینقدر بگم که حال درست و درمون نداره بنده خدا فقط باید گوش میکردن نهایت دعا و آرامش همین نه اینکه با حرفاش با منطق جواب میدادن

چیزی بدی نگفت که،اگه با مادرشوهرش مشکل داره نباید همسرشو قاطی کنه که

حالا پر کنه 

اشکالش چیه ؟

ما که تو زندگیش نیستم بخواییم دخالت کنیم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩