2777
2789

خواستم براش پیام بزارم نشد

خیلی گستاخانه باکاربرا صحبت می کرد،به همه میپرید،طفلسا چیزی نگفتن که،دلش از جای دیگه پر بود به دیگران چه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً بعد یه سری از کاربرا دو نفر انگار بودن اونا هم می گفتن کارشون درسته و می گفتن تاپیکت را قفل کن این نفهم ها برن بیرون😐😐😐

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تاپیکش کلا ترکید تا خواستم کامنت بزارم،خدابه دلش آرامش بده،خیلی عصبیه

عصبی ی چیزه

بی تربیت بودن هم یه چیز

من اسکرین گرفتم والا چیز بدی بهش نگفتم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یعنی من هنوز از رفتارش هنگم🤪

ببین خب سقط ،اونم سقط جنین ۵ماهه سخته،ولی نه اینکه از زمینو زمان شاکی باشی،کسی چیزی نگفت که،طفلیا گفتن شاید مشکل پزشکی باشه

تاپیکش کلا ترکید تا خواستم کامنت بزارم،خدابه دلش آرامش بده،خیلی عصبیه

اصلا شروع کرده فحاشی کردن نمیدونم گ.وه نخور و فلان بهمان اصلا یکی نیست بگه برو زن گنده خجالت بکش تو قرار بوده تربیت یک انسان را در دست بگیری این حرفا چیه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دقیقاً بعد یه سری از کاربرا دو نفر انگار بودن اونا هم می گفتن کارشون درسته و می گفتن تاپیکت را قفل ک ...

اره اینجا گروهی باهمن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خیلی عجیب بود کاربرارو با مادرشوهرش اشتباه گرفته بود...

عجیب تر کاربر

جوجوخوشگل که ازش دفاع می کرد اونم به کاربرا توهین می کرد اصلا یه لحظه موندم

اصلا شروع کرده فحاشی کردن نمیدونم گ.وه نخور و فلان بهمان اصلا یکی نیست بگه برو زن گنده خجالت بکش تو ...

ولی من میگم دست خودش نبود،من هنگ کردم واقعا،من اصلا نشد کامنت بزارم اونجا،فقط خوندم دیدم چقدر عصبیه

بهت حق میدم،ولی بگذر،طفلی الان تو شرایط بدیه،شاید دست خودش نیست

انشالله اروم بشه

ولی این نفرینها مطمنا به خودش بر میگرده تا اینقد اهل نفرینه

ک الهی بچه ات اینطور و اونطور بشه بچه سالمم گیرش نمیاد