mmmsssssm مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 عنوان این کاربری که بچش بخاطر مادرشوهرش سقط شد یکی تگ گنه برام | مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 81 پست خواستم براش پیام بزارم نشدخیلی گستاخانه باکاربرا صحبت می کرد،به همه میپرید،طفلسا چیزی نگفتن که،دلش از جای دیگه پر بود به دیگران چه امروز | 05:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28728 نفرین اصلاً چیز جالبی نیست من شده باکسی خیلی بدم دعوام بشه ولی نفرین یه حرکت چیپه انگار شما هیچ چی ... خدا آرومش کنه... اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28728 ببین خب سقط ،اونم سقط جنین ۵ماهه سخته،ولی نه اینکه از زمینو زمان شاکی باشی،کسی چیزی نگفت که،طفلیا گف ... سخت باشه مگر باید از هه طرف درک بشهیه جوجه خوشگل درکش کرد کافیشه😂 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 سخت باشه مگر باید از هه طرف درک بشهیه جوجه خوشگل درکش کرد کافیشه😂 چی بگم والا،کارش اصلاخوب نبود
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 15708 گفت باردار بودم مادرشوهرم خیلی اذیتم میکرد و منم همه اش تو دوران بارداری ناراحت بودم و گریه میکردم ۵ ... مرسی توضیح دادی عزیزم
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 سخت باشه مگر باید از هه طرف درک بشهیه جوجه خوشگل درکش کرد کافیشه😂 ببین حتی نذاشت کاربرا راهنماییش کنن،شاید اصلا تو بارداری بعدی هم همین مشکل براش پیش بیاد
دلخستهـ_خسته_جان عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1074 به نظرم یکم که حالش بهتر بشه خودش از این همه خشمی که داشت پشیمون میشهواقعاً یجوری شدید عصبی بود که از پشت گوشی حس میکردم داره داد میزنه این کاربری دومم هست
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28728 ببین حتی نذاشت کاربرا راهنماییش کنن،شاید اصلا تو بارداری بعدی هم همین مشکل براش پیش بیاد خدا آرومش کنه و رهاش کنه از غمهایی ک باهاش میجنگه اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 خدا آرومش کنه و رهاش کنه از غمهایی ک باهاش میجنگه اره،زن بودن واقعاسخته
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 به نظرم یکم که حالش بهتر بشه خودش از این همه خشمی که داشت پشیمون میشهواقعاً یجوری شدید عصبی بود که ا ... اره،از معدود تاپیکای عجیبی بود که تو نی نی سایت دیدم،البته واقعا براش ناراحت شدم
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28728 اره،زن بودن واقعاسخته بنظرم ادم میبینه خانواده همسرش بدن کات میکنهدیگه دعوا و شوهرش محروم کنه داغش بزاره رو دلشون و...مگر شوهرش بچه اسمن براش ارامش خاستم .چون باید یه تفاوتی میون من اون باشه ...من نمیتونم کسی رو نفرین کنم چه ب حق چ به ناحق اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 بنظرم ادم میبینه خانواده همسرش بدن کات میکنهدیگه دعوا و شوهرش محروم کنه داغش بزاره رو دلشون و...مگر ... اره من از نفرین میترسم
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28728 اره من از نفرین میترسم از نفرین یکی مثل اون نهترسی نداره...چون تو حالت عادی و به حق نفرین نمیکرد ...امیدوارم نفرینها ب خودش برنگردن. اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4538 از نفرین یکی مثل اون نهترسی نداره...چون تو حالت عادی و به حق نفرین نمیکرد ...امیدوارم نفرینها ب خودش ... منظورم از این که خودم کسیو نفرین کنم میترسم،چون خدا قهرش میاد،
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28728 منظورم از این که خودم کسیو نفرین کنم میترسم،چون خدا قهرش میاد، 👏👏👏👏 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!