2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 60398 بازدید | 602 پست
🤣🤣🤣🤣🤣شوهرشی نکنه

خوبه یکم مراعات حرف زدنتونو داشته باشین 

اینجا خیلی از کاربرا سن پایینن . 

از حرف زدنتونم معلومه مرد هستید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه یکم مراعات حرف زدنتونو داشته باشین اینجا خیلی از کاربرا سن پایینن . از حرف زدنتونم معلومه مرد ه ...

🤣🤣🤣مرددددد

من مرد بودم ک پشتیبانی شوهرشم میکردم 

صدسال سیاه ارزومه مرد نباشم هر چی مرده عقده ایه و زن ستیز 

حرفایی ام ک زدم حقشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

احیانا مادرت مادر من نیست؟ منم با 32 سال سن وسه تا بچه هنوز از مادرم حساب میبرم 🤣🤣🤣بیچاره شوهرم م ...

شاید باهم نسبتی فامیلی دارن

من شوهرمم از مامانم حساب میبره 😂😂

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

🤣🤣🤣مردددددمن مرد بودم ک پشتیبانی شوهرشم میکردم صدسال سیاه ارزومه مرد نباشم هر چی مرده عقده ایه و ...

من کاری ندارم حقش هست یا نه 

حرف من اینه که اینجا سن پایین هستن کلاً برای اونا بد آموزی داره حتی بچه های 12 13 ساله پیدا میشن اینجا . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تقصیر خودته سر سفره جای طلب کردن پوله دختر خوب

کجا پول طلب کنه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ینی عااااشق اونام که میگن تصیر خودته، چرا سر سفره پول خواستی، چرا فلان چرا بهمان، ببخشید خانم های عزیز، اسی نمی‌دونست برای گرفتن پول از همسرش به عنوان زن و شریک زندگی، باید زمان سنجی کنه... 

من صددرصد موافق این هستم که زن باید مستقل باشه اما صددرصد هم موافق این هستم که مرد وظیفه داره نیازهای این مدلی خانواده ش رو تامین کنه

الان دنبال مقصر نیستم اما یاد بگیریم برای خودمون ارزش فایل بشیم نه اینکه هر وقت یکی زد توو گوشمون جای دلیل و دفاع از خود، بگیم حقمون بوده 

اخه چرا موقع غذا میگی،صبر کن غذاشو بخوره کمی استراحت کته بعد بگو

چرامثلا مگه می خوادلطف کنه وظیفشه این ی کلمه نیست وظیفشه هیچ حرکت خاصی انجام نمیده وظیفه تازه باید هرماه همون اول ماه بدون حساب کشیدن پول بزنه به حساب خانوم من نمی دونم چرامردارو شماانقدرپرو کردید

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

عزیزم مشکلی دارید نیاید نی نی سایت مطرح کنین بیشترشون 

ادعا نازک نارنجی هارو در میارن انرژی منفی و ناامیدی بت میدن

می تونستی وقتی شوهرت خستگی در کرد و غذاش و خورد با زبون خوش بش بگی نه این که گیر بدی اونم لج کنه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

وضع خرابه گرونیه مردا استرس دارن یا کم صبوری کن بخاطر آرامش خودت و بچت نمی‌خوای هم که هیچی.

من حقوق شوهرم خیلی بالاس ولی قسط زیاد میدیدم اخر ماه کم‌میاریم

شوهرم همش میره تو فکر و به فکر قرض و قسطاشه