در مورد نفرین هم، شنیدم اگه حق باشه می گیره اگه هم ناحق باشه به همون کسی که نفرین بیجا کرده،بر می گرده، و درست نیست که هرجا آدم کم بیاره بره سراغ نفرین،متاسفانه اینجوری خودش بیشتر ضربه می خوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خانم هم اومده بود فقط انگار که همه قربون صدقه ش برن یا آرومش کنن یا تاییدش کنن،کلا تحمل کوچکترین نظری را نداشت،الان گفتم (قربون صدقه)،می ترسم بیاد اینجا یه چیزی هم به من بگه
درسته ما هم برای همه دلشاد و آرامش را آرزو داریم،ولی هر کسی خودش بهتر میدونه با چه کارهایی می تونه خودشو آروم کنه،یکی با درد و دل کردن با خدا،یکی با صحبت با دوستش،یکی با آهنگ غمگین گوش دادن و گریه کردن،،،، و کاربراهایی که با هدف راهنمایی صحبت کردن هم گناهی نکردن بنده خداها
متاسفانه بدترین روش یعنی انتقام را برای آرامش دلش انتخاب کرده بود،که متاسفانه نتیجه ش،هر چیزی هست بجز آروم شدن دلش، بنظرم همون بهتر که اینجور موقع ها آدم همه چی را واگذار کنه به خدا