2777
2789
عنوان

این کاربری که بچش بخاطر مادرشوهرش سقط شد یکی تگ گنه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 81 پست

ول کنید دیگه 

خیلی‌ بد حرف زد درسته 

منم خودم یه لحظه خواستم بگم مگه تقصیر کاربراست 

ولی خب استارتر تو شرایط روحی وحشتناکی بود 

الان تمام نفرتش از کسیه که شرایط رو براش بد کرده تو اون پنج ماه و تحمل نداره جلوش ازش دفاع کنن 

اون کاربر هم که گفت شوهرت رو بر علیه مادرش پر نکن واقعاً باید میدونست اون موقعیت جای چنین حرفی نبود 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله اروم بشهولی این نفرینها مطمنا به خودش بر میگرده تا اینقد اهل نفرینهک الهی بچه ات اینطور و او ...

نگو توروخدا،سقط واقعاسخته،الان ذهن و دلش یکی نیست که

ولش کن منم خواستم بگم خدا بخواد جنینی رو نگهداره تو جهنمم نگهش میداره نخوادم تو بهترین شرایط سقط میشه و این دنیا همچین آش دهن سوزیم نیست شاید اون جنینایی که سقط میشن سریع این رو میفهمن و برمیگردن ولی خیلی عصبی بود ترجیح دادم فلسفیش نکنم و فقط ترک کنم تاپیک رو

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ول کنید دیگه خیلی‌ بد حرف زد درسته منم خودم یه لحظه خواستم بگم مگه تقصیر کاربراست ولی خب استارتر تو ...

چیزی بدی نگفت که،اگه با مادرشوهرش مشکل داره نباید همسرشو قاطی کنه که

ول کنید دیگه خیلی‌ بد حرف زد درسته منم خودم یه لحظه خواستم بگم مگه تقصیر کاربراست ولی خب استارتر تو ...

من گفتم ...

حرف بدی نزدم

بجای اینکه خط و نشون بکشه

و همسرش علیه این و اون پر کنه

بجای اینکه اروم باشه همسرش  علیه خانوادش پر میکنه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ولی من میگم دست خودش نبود،من هنگ کردم واقعا،من اصلا نشد کامنت بزارم اونجا،فقط خوندم دیدم چقدر عصبیه

بخدا آدم هرچقدر هم عصبی باشه اینجوری رفتار نمی کنه هرچقدر هم ناراحت باشن حق ندارن به شخصیت یک انسان دیگه بی احترامی کنند قشنگ میومد دلداریش می دادیم شاید از غمش کم میشد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ولش کن منم خواستم بگم خدا بخواد جنینی رو نگهداره تو جهنمم نگهش میداره نخوادم تو بهترین شرایط سقط میش ...

ولی خب اونم یه مادره که بچشو ازدست داده،ولی خیلی بد با کاربراصحبت کرد

والا دوست عزیز موقعیت تو نی نی سایت جوریه ک ن از ما راهنمایی میخان ن نظر درست میخونن 

فقط حرف نفرینشون میزنن و میرن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!