2777
2789

الان به قدری حالم بده که اومدم خونه افتادم رو تخت 

من سردفتر استاد رسمی ام . تازه یک سال و خورده ای میشه کار میکنم . همسرم با یه آقای سردفتر خیلی دوست بود باهاش حرف زد من از سال ۱۴۰۱ که قبول شدم رفتم دفترشون کارآموزی و حتی بعد این که خودم دفتر زدم خیلی باهاشون تماس میگرفتم و سوال میکردم . از ته قلبم دوسشون داشتم بهم خیلی لطف کردن من خیلی اذیتشون میکردم با سوال های بیش از حد و تازه کار بودم و و و 

ایشون تقریبا ۵۵ ۵۶ ساله هستن من ۲۶ سالمه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز همسرم سند تعویض پلاک داشتن قرار بود برن دفتر ایشون . از اول با این آقا مشتری هستن . گفتم منم میام . برای تشکر یه جعبه شیرینی و یه گلدون پتوس خریدیم بردیم دفترشون . من حتی دیشب تاپیک زدم گل چی خوبه کادو ببریم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خب صبر میکردی با همسرت میرفتی این کارت اصلا جلوه قشنگی نداشت

معلومه خودت هم مث زنه اون اقا هستی

وگرنه ایشون مشخصه برای قدر دانی گل برده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چه زن آبروبر و ببخشید عقب مونده ای!

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤