2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خداروشکر مشکل خاصی نکرفتم فقط ناراحتیم بخاطر بارداری ناخواسته بوده و اینکه کاش جلوگیری بهتری داشت ...

چند هفته ای ..منم ناخواسته بودم خیلی گریه میکردم ..بعد لباس خریدم براش حالم خوب شد 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اگه ۵ سال کوچک تر بودم مشکل نداشتم خیلی هم شاد بودم

چندسالته مگه ؟؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اخه حرف من مطقیه .واقعا منطق نداره پشتش

بخدا همه این فکرا بخاطر شرایط بارداریته

بعد زایمان ی مدت بشه بیفتی رو روال خوب خوب میشی

من شوهرم بنده خدا زنگ میزد حالمو بپرسه تا میگفت سلام میزدم زیر گریه

جاریم روانشناسه میگفت علائم افسردگی داری

آخه من خیلی آدم فعالی بودم و همیشه بیرون بودم اما  باردلری خیلی سختی داشتم و باعث شده بود کلا بمونم تو خونه و تکون نمیخوردم فقط برای دستشویی و حموم پا میشدم

۳۶ نزدیک ۳۷

سنی نداری هنوز ، عالیه برا بچه دوم😍

ببین میگم خواهر شوهرم بچه اولش و ۳۸ سالگی آورده الان ۴۱سالشه دو سه سال دیگه میخواد برا دومی اقدام کنه

خیلی سنت خوبه بابا

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اگه ۵ سال کوچک تر بودم مشکل نداشتم خیلی هم شاد بودم

عزیزم منم هم سن شمام..منم غصه میخورم چجوری میخوام بزرگ کنم ‌.همش به شوهرم غرمیزنم بحث کردیم ..من توان نداشتم ..درحداینکه مادریکی دیگه باشم نمیتونم ..الانم ازبیدارم ازهمین فکرا .هرکی میگه مبارکه حرص میخورم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
سنی نداری هنوز ، عالیه برا بچه دوم😍ببین میگم خواهر شوهرم بچه اولش و ۳۸ سالگی آورده الان ۴۱سالشه دو ...

درک نمی کنم الان خوبه اما وقتی ۸۰ یشم اون ۴۳ ساله است هنوز خیلی کوچکه برای بی مادر شدن