2777
2789
عنوان

این کاربری که بچش بخاطر مادرشوهرش سقط شد یکی تگ گنه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 81 پست
والا دوست عزیز موقعیت تو نی نی سایت جوریه ک ن از ما راهنمایی میخان ن نظر درست میخونن فقط حرف نفرینشو ...

آخه نفرین دوسرم داره،انرژی منفیش زیاده،من هیچ وقت نفرین نمی کنم،بعد چیز بدیم نگفتن کابرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه نفرین دوسرم داره،انرژی منفیش زیاده،من هیچ وقت نفرین نمی کنم،بعد چیز بدیم نگفتن کابرا

میزارم ب حساب اینکه

کاربر مجازیه 

ولی غمگینه یا دلش پر سر بقیه خالی نکنه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من گفتم ...حرف بدی نزدمبجای اینکه خط و نشون بکشهو همسرش علیه این و اون پر کنهبجای اینکه اروم باشه هم ...

شما نمی‌دونی بین اون و مادر شوهرش چی گذشته که 

مادر شوهر هایی وجود دارن که یه تنه آتیش به یه زندگی میزنن 

مادر شوهر سراغ دارم زنگ میزنه به پسرش گریه و زاری میکنه که بیا با من شام بخور و نمیزاره کنار زن و بچش باشه 

بعد آخه تو اون شرایط جای اون حرف نبود واقعاً

من خودم شوک شدم از شدت خشمی که استارتر داشت 

میگم حتی یه لحظه خواستم چیزی بگم ولی واقعاً دبدم انگار اصلاً خودش نیست بنده خدا 

این کاربری دومم هست 

ولی خب اونم یه مادره که بچشو ازدست داده،ولی خیلی بد با کاربراصحبت کرد

اعصابش خرد بود ولی واقعیته که خیلی زنها تو بارداریشون دوران بدی رو گذروندن و خیلی تنش و گریه داشتن اگه با این چیزا جنین سقط میشد الان منقرض شده بودیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم نفهمیدم ولی خدایی طفلی کاربرا رو تیرباران کرد

از این موارد زیاد دیدم و پشیزی ارزش ندارن

تاپیک ک ترکید همه چی باهاش تمام شد.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

اغلب ما خانمها این موقعیت رو داشتیم خود من بچه ام رو ۷ ماهگی از دست دادم حالم خیلی بد بود مدام در حال گریه بودم 

اون خانم رو کاملا درک میکنم اما توهین و نفرین رو نه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شما نمی‌دونی بین اون و مادر شوهرش چی گذشته که مادر شوهر هایی وجود دارن که یه تنه آتیش به یه زندگی می ...

اتفاقا گفتم مگر چی شده ک اینقد ناراحتی خب بگو

ولی فقط نفرین میکرد

والا دوست عزیز موقعیت تو نی نی سایت جوریه ک ن از ما راهنمایی میخان ن نظر درست میخونن فقط حرف نفرینشو ...

نفرین اصلاً چیز جالبی نیست 

من شده باکسی خیلی‌ بدم دعوام بشه ولی نفرین یه حرکت چیپه 

انگار شما هیچ چی نداری بگی و با نفرین طرف مقابل رو میترسونی و من خودم هیچ اعتقادی به نفرین ندارم 

این کاربری دومم هست 

ندیدم تاپیک واز دست دادن بچه خیلی سخته، شاید حالش خوب نبوده واقعاهرچند حال بد، فحاشی رو توجیه نمیکنه ...

گفت باردار بودم مادرشوهرم خیلی اذیتم میکرد و منم همه اش تو دوران بارداری ناراحت بودم و گریه میکردم ۵ماهگی دکتر تشخیص نارسایی قلب جنین داد و جنینش سقط شد میگفت تقصیر مادرشوهرمه همسرم میخواس بره خونه مادرش کتک کاری کنه...

کاربرا اول براش متاسف شدن و گفتن سقط پیش میاد و نارسایی قلبی بخاطر گریه اتفاق نمیوفته و حتما دلیل پزشکی داشته نزار همسرت سراغ مادرش بره

اونم شروع کرد همه رو نفرین کرد و فحش و بی ادبی...