2777
2789

من خداروشکر مشکل خاصی نکرفتم فقط ناراحتیم بخاطر بارداری ناخواسته بوده و اینکه کاش جلوگیری بهتری داشتم ک اینطوری نمیشد

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خداروشکر مشکل خاصی نکرفتم فقط ناراحتیم بخاطر بارداری ناخواسته بوده و اینکه کاش جلوگیری بهتری داشت ...

منم دقیقا الان افسرده و داغونم که چرا محکم جلوگیری نکردم سر سری گرفتم که زندگیم به هم بریزه

اسی بخدا تو خیلی دیوونه ای دوست من ۳۶سالشه بنده خدا سه بار کاشت کرده سه بار طبیعی باردار شده چه عملا ...

سزارینی .من بچه داشتم تو سن مناسب الان از هیجی ذوق نمی کنم .می دونم ناشکریه ولی خوب همش به تهش فکر می کنم که دخترم تنها می شه نمی تونم با خودم حل کنم .حس می کنم حرفم بیخود نیست .به کس هایی که زود بچه آوردن به شدت حسودی می کنم .کلن می گم دنیا سخته .خدا چه پاداشی به من می ده 

اسی بخدا تو خیلی دیوونه ای دوست من ۳۶سالشه بنده خدا سه بار کاشت کرده سه بار طبیعی باردار شده چه عملا ...

شما مثل من داغونی یا با خودتون حل کردید .من الان می گم کی حال داره از پپوشک بگیره کی حال داره شیر بده .به خدا خل شدم .اضطراب شدید اصلن نمی تونم غذا درست کنم شب ها تا صبح بیدار روز ها یه کم می خوابم .

سزارینی .من بچه داشتم تو سن مناسب الان از هیجی ذوق نمی کنم .می دونم ناشکریه ولی خوب همش به تهش فکر م ...

نگاه مرگ و زندگی دست خداست من دختر اولم ۲۲سالم بودم دنیا اومد الان اگه من چیزیم بشه بنظرت احتیاج من ندارع بنظرت چون سنم پاین بوده دنیا اومده دیگه تضمینه که من چیزیم نشه این فکرا رو بریز دور خدا رو شکر کن جفت بچه هات جوذن 

زایمانت برات کی زده فکر کنم هفته بعدباید سز بشی درسته