2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست

مردهارو‌ خود خانمها هار و گستاح میکنند

( و همچنین برعکس)

وقتی زن به حقوق خودش اشنایی نداشته باشه

سرویس اضافه بده

با مرد بد سازش کنه

بچه دار بشه( هی میگید چرا میگی بچه دار نشو..چه ریطی داره؟

مردی ک بده..با شما مثل پرنسس رفتار نمکینه

لیاقت بچه نداره)

بخوابه 

به قول شما به نحو احسن وظایفشو انجام بده

اون فکر میکنه شاهزاده است !! و هرکازی میکنه درسته

و شما لیاقت همینه

اگر نبود جور دیگه برخورد میکردی..

هیجی عزیزم طبق تاپیکات معلومه راه به جایی نداری

پس اوضاع رو بدتر نکن

به فکر اون بچه طفل معصوم باش ک پاسوزش کردی

کارو به حایی نرسون ک قابلمه پرت کنه./

💕

ممنون از شما آخه اینها رو که مثلا شوهرم بهم میده و هر هزینه ای بخوام برام میکنه اما گاهی من دلم یه چ ...

کاش خانما یکم مثل این خانم پیگیر درک حق حقوق شون و جایگاه یک زن هستن بدونن خانمااا جایگاه زن جایگاه زمینی نیست جایگاه زمین و آسمونی هست ،پس لطفا قدر دادن جایگاهتون باشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردهارو‌ خود خانمها هار و گستاح میکنند( و همچنین برعکس)وقتی زن به حقوق خودش اشنایی نداشته باشهسرویس ...

چقدر ایشون عالی گفتن مرسی از شما

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

چقدر ایشون عالی گفتن مرسی از شما

خانمها فکر میکنند مرد خوب نصیب بقیه میشه

بقیه شانس دارند یا سیاست دارند ک شوهزشون خوبه..

هیچ کدام ازین ها نیست

اون زن‌های خوشبخت انتخاب کردند ک لایق خوبی و خوشبختی باشند.

دوست صمیمی بنده دوبار جدا شد..هردوبار

گیر مرد بد افتاد(واقعا بد بودند) خیلی سحتی کشید

باردار بود سقط کرد

چقدر حرف شنید

چقدر جامعه بهش دید بد داشت..

پا روی دلش گذاشت 

توی ماشین میخوابید مدتها…خانوادش حامی نبودن

. ازواج سومی کرده(۱۳)ساله

بسیار خوشبخته 

بفیه ک میبینن میگن شانس داشته

خیر ایشون فقط انتخابش مرد بد و زندگی بد نبوده.

💕

دیگه زندگی که به شکایت و شکایت کشی برسه، زندگی نمیشه آخه! خانما اینو میدونن!

تو رو خدا یکم علم آگاهی هاتون ببرین بالا درخواست نفقه اصلا جز شکوائیه محسوب نمیشه چون ب دادگاه ارتباط نداره 

من ۳۶سالمه ۱۶ساله ازدواج کردم بدترازیناشودیدم خیلی خیلی بدترلج کردم دعواکردم زورگفتم کتک زدم کتک خور ...

به خداهمین حرفای شمارو مامانم به دختر دوستش گفته.

اخه اونام دوسه ساله ازدواج کردن ی نوزاد دختر دارن اینقدر. لجبازی ودعوا و اینا کردن کار حتی به پلیسم رسیده خودش تعریف کرد هرچی مامانمنصیحتش کرد گوش نداد حالا میگه چندوقته اصلا آقا توجه نمیکنه به خانمش .اصلاااا .

ازهم بدجور فاصله گرفتن متاسفانه.پدرو مادرشم فوت کردن رابطش باخواهر برادراشم خوب نیست اوناهم بالاخره هرکدوم دنبال زندگی خودشونن سنشم بالابود که ازدواج کرد هیچی دیگه.حالا نه راه پس داره نه راه پیش

منم گفتم قهر و دادو بیداد و لجبازی هیچ مشکلی رو خل که نمیکنه صدتا مشکل دیگه ایجاد میکنه.

تازه اسی که بچه داره باید بیشتر به فکر آرامش محیط خونه و بچش باشه .

خلاصه باید از در سیاست وارد بشه با ی همچین مردایی

من ۳۶سالمه ۱۶ساله ازدواج کردم بدترازیناشودیدم خیلی خیلی بدترلج کردم دعواکردم زورگفتم کتک زدم کتک خور ...

ببهترین پیام و اگر خیلی خانمها که تجربه داشتید کاملا موافق هستید احسنت 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

درود خانم وکیل ،اصلا اینجور موضوعات نادرکی آقایون وحشتناک داره زیاد میشه استارتر تمکین دارن بعد ماه ...

بله متاسفانه ازشمادور باشه جمعی ازآقایون زن زندگیشون رو واقعااذیت میکنن خصوصا در مسائل مالی چون در این موارد زن واقعا چاره ای نداره ومستقل نیست .

ای بابا اینجوری نگو دختر خوب

خب واقعیته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب