2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم بروبایه مشاوره صحبت کن اینجا این کامنتاروبخونی یا جری ترمیشی ودوباره عواراه میفته یامیفت ...

کی گفته دعوا کن

من همون صفحات اول نوشتم نه دعوا کن نه قهر کن فقط سرسنگین باش

چرا باید بخاطر حرف بقیه باز بره دعوا آخه 

استارتر امروز بهش بگو که کار پیدا کردی میخوای بری سرکار

این بهترین انتقامه

یاد بگیره تا پول داره نگه ندارم

بگو خرجی نمیدی من اذیت میشم میهوام برم کار کنم منت تورو نکشم😂😂😂

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

[QUOTE=398881029]من طرف حرفم شمانبودی منظورم باشمانبودکلی گفتم[/QUOT

منم از شما میپرسم اگر جای اسی بودی واقعا بخاطر حرف کاربرهای اینجا دعوا میکردی با شوهرت 

می‌خوام بدونم

دوست نداری جواب نده عزبزم

بنظرم بهتر بود میذاشتی یکم استراحت کنه بعد خواستتو بگی گل🌹ا

یشونم خیلی واکنش تندی نشون داده کارش اشتباه بوده

بنظرم هر ماه یه مقدار مشخصی ازش پول بگیر دیگه اخر ماه که شد هم ایشون میدونن هم شما

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
[QUOTE=398881029]من طرف حرفم شمانبودی منظورم باشمانبودکلی گفتم[/QUOTمنم از شما میپرسم اگر جای اسی بو ...

من ۳۶سالمه ۱۶ساله ازدواج کردم بدترازیناشودیدم خیلی خیلی بدترلج کردم دعواکردم زورگفتم کتک زدم کتک خوردم قهرکردم شکایت کردم هیچکدوم جواب ندادچندساله دارم باسیاست هم ازش حمایت میگیرم هم پول وخیلی چیزای دیگه فهمیدم باقهرودعواولجبازی و..مردابدترمیشن فقط بازبون خوش رام میشن همین وبس غیرازین نیست بعدم اینکه بایدبه جاش باشه اعصابش خوردنباشه خسته نباشه کیفش کوک باشه زیادتوفشارنذاری هی تکرارنکنی اگه بخوادخرج میکنه اگه نخوادتاابدبگی نمیکنه

اسی بهش بگو تو که نیستی من توی خونه تنهام بالاخره خرج فوری پیش میاد. هزار بار دور از جونت ممکنه دکتری چیزی بخوای بری. مهمون سرزده برسه

یکم پول بذاره توی خونه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

دقیقا ! کثافت عنتر " این چه گوهیه خورده سر سفره و خونه زندگیش 

تخم سگی چیزی نباشه ؟ برا پول جون میده ! حالم بهم میخوره از خساست آی حالم بهم میخوره 

حالا در و دیوار و تونستی پاک کنی ؟

سلام جناب تمام صحبت هاتون درست وشیوار فقط جسارتا قانونا زنی که تمکین نکنه مرد وظیفه ای برای واریز نف ...

درود خانم وکیل ،اصلا اینجور موضوعات نادرکی آقایون وحشتناک داره زیاد میشه استارتر تمکین دارن بعد ماه پیش بنده خدا هفتصدهزارتومان ک اصلا این دوره مبلغی بحساب نمیادبا زور اونم ماه پیش شوهرشون بهشون داده برای اونم شوق جلب زندگی زن و شوهر اون شوق زیبایی برای شوهرشون داشتن یکماه خون شون تو شیشه ریخته ،چراا اینجور دارن میشن یکسری مردها نادرک و وحشتناک هم تعداشون دارن زیاد میشن میدونین چرا!! بخاطر خیلی خوب بودن هاتون هست و خیلی گذشت کردن هاتون هست که شوهر قدر دان یک خانمش نشه وظیفه اشم تازه بدونه!! به کجا رسیدیم داریم میریم خانم وکیل ما مردا !!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده