2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 98151 بازدید | 811 پست

مردا خیلی تحت فشارن انشالله وضعیت مملکت درست بشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

تقصیر خودته سر سفره جای طلب کردن پوله دختر خوب

کاری به حرف تو ندارم. فقط اون 37 نفری که لایکت کردن!!!

تقصیر خودشه؟شوهرش میتونست اون موقع بگه بزار غذا بخوریم بعدا حرف میزنیم. نه وحشی بازی دربیاره. از نظر شما همیشه همه چیز تقصیر زنه! مردا علامه ی دهر!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم نترسیدی به خودت آسیب برسه 😂ولی درکل مظلوم باشی شاخ میشنمنم به پلیس زنگ زدم یه بار که دست روم ب ...

اونقدر عصبی بودم هیچی حالیم نبود بعد هشت سال تحمل کردن ....خدا بهم رحم کرد اون اینه بزرگ بهم اسیب نزد بیچاره دست و پاش شل شد چشاش گنده فقط نگاه میکرد ودنبالم میدوید جلومو بگیره که دیگه چیزی نشکنم بدتر نشه تا گرفتم مثل ببربهش حمله کردم...😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

کاری به حرف تو ندارم. فقط اون 37 نفری که لایکت کردن!!!تقصیر خودشه؟شوهرش میتونست اون موقع بگه بزار غذ ...

عزیزم 

چاره چیه

وقت مردا خودشون به نفهمی میزنن

ماهم مجبوریم که به خانوم بگیم مدارا کنه

قلق دستش بیاد و این حرفا

وگرنه حرف شما کاملا درسته

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شوهرت چقدر هوچی گره مثل کنیز کفگیر خورده بی حیا بازی درآورد دیگه جرات نکنی حرف پول بزنی بگو زن پرتوقع ندیدی هرماه فقط اندازه حقوقت خرج سر و صورتشون میکنن شوهرشون سه جا کار میکنه بتونه خرج اینارو بدهدبخاطر ششصد تومن سکته نکنی گدا 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

۷۰ درصد خانما مثل خودتون هستن اصلا از حق حقوق شون اقدام ندارن هرسال قانون نفقه تعیین میکنه هم برای خ ...

دیگه زندگی که به شکایت و شکایت کشی برسه، زندگی نمیشه آخه! خانما اینو میدونن!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حس ناکافی بودن چیهاگه بگیم بلد باشید با شوهری که چند سال باهاش زندگی کردین اخلاقش دستتونه جوری رفتار ...

بله درسته جاش نیست. اما حالا که گفته، جوابش این کار نبود!!!  شما رفتار به اون زشتی شوهرشو نمیبینی، اما یه کلمه حرف زنو خوب میبینی!

بله درسته جاش نیست. اما حالا که گفته، جوابش این کار نبود!!! شما رفتار به اون زشتی شوهرشو نمیبینی، ا ...

حالا اینهمه آدم اومدن به شوهرش بدو بیراه گفتن من از یه طرف دیگه قضیه گفتم چی میشه 

به نظرت اینکه هی زشتی کار اون مرد رو بگیم باعث میشه استارتر آروم بشه  یا بیشتر از شوهرش کینه بگیره و باعث تلخی روابطشون بشه؟

من کجا گفتم شوهرش کارش درست بوده یا حق داشته همچین رفتاری بکنه دارم میگم دفعه بعد جوری بیان کن که به اینجا کشیده نشه

گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

خرجا گرونن عزیزم من شوهرم ۴۰وخورده میگیره اصلا نمیرسه پول بهم بده از عید فقط شارژ بهم داده و ۲بار رفتم اصلاح صورت 

یعنی مطمنمممکه نداره

خرجا گرونن عزیزم من شوهرم ۴۰وخورده میگیره اصلا نمیرسه پول بهم بده از عید فقط شارژ بهم داده و ۲بار رف ...

این حرف کاملا درسته. اما مرد اگه مرد باشه، تو این حالت باید حداقل یه زبون خوش داشته باشه. با زبون بگه عزیزم میبینی این جوریه.نمیرسونم! نه که با این رفتار هزار تا درد رو درد زنش بزاره!!! پول نداره زبونشم دراز باشه، نوبره به خدا!

بدبخت زن به چی این زندگی دل خوش کنه آخه!!!

از طرز حرف زدن تون معلومه که با دعوا و نیش کنایه درخواست می‌کنی که اینحوری میشه 

در ضمن خونه بچه مال هردوتون هست نه اون 

شما بچه خونه جدا می‌دونی اما مال شراکتی ؟

ببین من خواهرانه بهت میگم یکم رفتارت درست مطمئن باش نتیجه میگیری و رفتار شوهرت درست میشه 

وقتی می‌دونی عصبیع عصبیش نکن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

این حرف کاملا درسته. اما مرد اگه مرد باشه، تو این حالت باید حداقل یه زبون خوش داشته باشه. با زبون بگ ...

اره منم مخالفم 

ولی خانمم اشتباه کرده سرسفره گفته 

مردا خیلی به شکم اهمیت میدن بایس میذاشت بعد غذا 

و اینکه کلا بگه خانوما خرج دارن و با سیاست بگه 

مثلا با بچه میرم بیرون هوس میکنه ناراحت میشم پول تو کارتم نیست یا ..