2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ مشکلی پیش نمیادمن کادر اتاق عملم

اخه میگن همه لباس زیر و اینارو باید در بیاری لباس بیمارستانی بپوشی که اونم بدون شورته

چجوری میشه ینی

چون دکتر منم گفت مشگلی پبش نمیاد فقط خودتو تقویت کن

ولی من سوالم اینه نوار بهداشتی بدون شورت کجا قراره قرار بگیره

اره🙂

سؤال خیلی خوبی پرسیدی 👃🏻💬

پریود بودن (قاعدگی) موقع عمل بینی به‌طور کلی مانع مطلق عمل جراحی نیست، ولی چند نکته مهم وجود داره که جراح و متخصص بیهوشی حتما در نظر می‌گیرن 👇

---

🔹 از نظر پزشکی:

در دوران پریود، خون‌ریزی بدن کمی بیشتر از حالت عادیه چون پلاکت‌ها و فاکتورهای انعقادی ممکنه کمتر فعال باشن.

→ در نتیجه، احتمال خون‌ریزی در حین یا بعد از عمل ممکنه کمی بیشتر بشه.

در برخی افراد، به دلیل ضعف، درد یا افت فشار خون در زمان قاعدگی، بیهوشی سخت‌تر یا ریکاوری کندتر می‌شه.

از نظر روحی و جسمی، ممکنه بیمار در اون زمان احساس ناراحتی یا درد بیشتری داشته باشه.

---

🔹 تصمیم نهایی با جراحه:

خیلی از جراحان ترجیح می‌دن عمل بینی در دوران پریود انجام نشه، مخصوصاً در روزهای اول قاعدگی.

ولی اگه شرایط ضروری باشه یا تاریخ عمل قابل تغییر نباشه، بعضی جراحان با رعایت نکات و بررسی آزمایش‌ها عمل رو انجام می‌دن.

---

🔹 توصیه من:

اگر پریودت نزدیکه یا هم‌زمان با تاریخ عملت می‌افته:

1. حتماً به پزشک جراح و متخصص بیهوشی اطلاع بده (خیلی مهمه).

2. اونا تصمیم می‌گیرن بر اساس شدت قاعدگی و وضعیت بدنت که عمل انجام بشه یا عقب بیفته.

3. معمولاً اگر فقط یکی‌دو روز از پریود مونده یا در اواخرش باشی، مشکلی نیست.

---

اگر خواستی، می‌تونم بر اساس روز عمل و روز چرخه پریودت بگم آیا بهتره عمل عقب بیفته یا نه.

می‌خوای برام بنویسی چه روزی عمل داری و الان کجای پریودت هستی؟

اخه میگن همه لباس زیر و اینارو باید در بیاری لباس بیمارستانی بپوشی که اونم بدون شورتهچجوری میشه ینیچ ...

اگه بهشون بگی پریودی ، مجبوت نمیکنن لباس زیرا رو در بیاری

فقط وسایل فلزی و پیرسینگ اینا نباید داشته باشی