2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست
به نظرم بیشتر باید حواسشون به اخلاق طرف باشه دیدم مردی که هیکل آنچنان نداره ولی کتک می‌زنه و ... و م ...

درست میگید شما 

اما آخه همه که به خوشی ازدواج میکنن تا آدم زیر یه سقف نره دوسال حداقل شبانه روز تو موقعیت‌های مختلف زندگی نباشن واقعا اخلاق هم دستشون نمیاد 

واسه همینه میگن ازدواج هندونه در بسته هست 

خدا همه دخترا رو عاقبت بخیر کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگید شما اما آخه همه که به خوشی ازدواج میکنن تا آدم زیر یه سقف نره دوسال حداقل شبانه روز تو مو ...

بله ولی خب دوران آشنایی دارن همه 

الان همه حتی اگه خواستگاری سنتی باشه یه مدت رفت آمد میکنن و میتونن رفتارهای طرف رو بسنجند 

اگه چشماشونو باز کنند میتونن انتخاب عاقلانه و خوبی داشته باشند انشالاه

هرچقدرم جثه مرد کوچیک باشه بازم قدرت بدنیش از زن بیشتره

پس یه چاقو چاره کاره برای دفاع از خود و ترسوندن طرف 

والا بعضیا تو نی نی سایت میان داستانشون رو میگن در حد مرگ شوهرشون کتکشون میزنه 

واقعا حرصم میگیره و همیشه دلم براشون میسوزه آخه یه زن بی پناه و ظریف چکار کنه زیر دست یه  مرد وحشی خیلی‌هاشون هم بچه دارن یا خانواده حمایتگر ندارن 

تازه یکی بود ظهر داشت میگفت حامله هست و شوهرش کتکش میزنه 

به نظرم زن باید بتونه به یه وسیله ای از خودش دفاع کنه تا مرد وحشی  جرات نکنه طرفش بیاد 

بله ولی خب دوران آشنایی دارن همه الان همه حتی اگه خواستگاری سنتی باشه یه مدت رفت آمد میکنن و میتونن ...

والا اینا که میان میگن ببین دو سال چهار سال باهم دوست بودن 

میگن بعد ازدواج شوهره رفتارش تغییر کرده کلا 

آخرش زندگی زیر یه سقف فرق میکنه آدمها تا دوسال میتونن نقش بازی کنن به گفته روانشناسان 

پس یه چاقو چاره کاره برای دفاع از خود و ترسوندن طرف والا بعضیا تو نی نی سایت میان داستانشون رو میگن ...

تا حالا بهش فکر نکردم جثه شوهرم چندین برابر منه یه چک بخورم کارم تمومه خداروشکر اهلش نیست

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

والا اینا که میان میگن ببین دو سال چهار سال باهم دوست بودن میگن بعد ازدواج شوهره رفتارش تغییر کرده ک ...

نه عزیزم تغییر نمیکنه 

فقط اون موقع عشق چشماشونو بسته نمیتونن رفتارهای اشتباه طرف رو ببینن و به چشمشون نمیاد متاسفانه 

همین الان اتفاقا تو یه تاپیک دیگه دارم به یه دختری که به قول خودش نامزد هست همینو میگم که از الان ببین رفتارهای طرف رو و میگه من عاشقشم و ...🤦🥴

تا حالا بهش فکر نکردم جثه شوهرم چندین برابر منه یه چک بخورم کارم تمومه خداروشکر اهلش نیست

ان شاء اله همیشه در صلح و شادی باشید باهم 

والا منم بهش فکر نکرده بودم با حرف یکی از کاربرا به این نتیجه رسیدم 

بنده های خدا زنان زیادی هستن از دست شوهر کتک میخورن تو نی نی سایت  و من تو ذهنم شوهرشونو کشتم براشون 

خیلی حرص میخورم براشون من جاشون بودم شوهره رو زنده نمیذاشتم خودشون و خانوادشون رو میپیچوندم به هم 

گاهی نیازه زن سلیته باشه دنیا جایی برای مظلومان نیست 

ان شاء اله همیشه در صلح و شادی باشید باهم والا منم بهش فکر نکرده بودم با حرف یکی از کاربرا به این نت ...

ممنون عزیزم همچنین شماهم

بله تاپیکای اینجا خیلی درد داره آدم مشکلات خودشو فراموش میکنه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه عزیزم تغییر نمیکنه فقط اون موقع عشق چشماشونو بسته نمیتونن رفتارهای اشتباه طرف رو ببینن و به چشمشو ...

بله همینطوره منم تاپیک بعضیا رو میخونم واقعا تو دوره آشنایی یه چشمه هایی آدم از رفتار خواستگار و خانواده میتونه پیدا کنه 

ولی این حرف روانشناسی بود توی تی وی یه جای دیگه هم اینو شنیدم  که آدمها تا دو سال میتونن نقش بازی کنن و بعضیا بازیگران و دروغگوها ماهری هستن 

خدا عاقبت بخیر کنه همه جوانها رو 

بیا برامون بگو نفقه برای چه مواردی باید بده؟؟ چون بعضی از مردها میگن خرج خورد و خوراک و لباس و سفرت ...

نفقه عام و خاص  و اجرت المثل دارن خانما حتی به هزینه‌هایی گفته میشه ک برای تأمین نیازهای اساسی و روزمره خانمه ضروری هس تمام نیازهای فرد برای زندگی آبرومندانه و متناسب با شرایط اون خانمه باید باشه و مسکن وخوراک و جهیزیه و پوشاک الزامات هست برای یک شوهر وحتی یک خانم جهیزیه هم جز هدیه هست والزام نداره هزینه‌های درمانی و بهداشتی حتی خدمتکار در صورت نیاز در شرایط خاص اگ خانمه به دلایل پزشکی یا فیزیکی نیاز به کمک داشته باشه هزینه‌های مربوط به استخدام خدمتکار هم جزو نفقه عام محسوب میشه و تمکین داشتن اون خانم و کلا باید هرماه مبلغ واریز کنه بحساب خانمه از دوران عقدش حتی اون خانم نفقه داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

نفقه عام و خاص و اجرت المثل دارن خانما حتی به هزینه‌هایی گفته میشه ک برای تأمین نیازهای اساسی و روز ...

ممنون از شما 

آخه اینها رو که مثلا شوهرم بهم میده و هر هزینه ای بخوام برام میکنه اما گاهی من دلم یه چیزی میخوا. که شوهرم به نظرش بی ارزشه و براش پول نمیشمره 

اما مثلا من دلم میخواد حسابم پول داشته باشم یه امنیت روانی برام میاره ولی خانه دارم 

میخوام ببینم تحت عنوان چی میتونه ازش پول بخوام و بزارم تو حسابم آیا اگه بده بهم لطف کرده یا اینکه نفقه و وظیفه هست براش 

این صرفا برام سوال شده ببینم حق و حقوقم به عنوان یه زن چیه و اگر مرد مثلا گفت نفقه یعنی هر چیزی لازم داری برات بخرم میخوام ببینم چی باید بگم 

ممنون از شما آخه اینها رو که مثلا شوهرم بهم میده و هر هزینه ای بخوام برام میکنه اما گاهی من دلم یه چ ...

این خیلی خوبه رفتارتون که حواستون ب خودتون و جایگاه یک زن هست ،کلا ماهی ۴.۵ اخرین سقف تعیین شده براساس وضیعت مالی هر شوهر ک آخریش ماهی از ۴.۵ هست حتی اگ اون خانم کارمند باشه!! باید جدا گانه واریز کنه بحساب خانمش کاری ب مسکن و پوشاک و خورد و خوراک نداره و حتی رسیدگی ب ملزومات خونه و بچه داری اون خانمه میشه اجرت المثل اش ک جدا هست از نفقه سالی سه تومان تا ده تومان هست کلا شرایط مالی و درامد اون مرد تعیین بیشتر و کم میشه نه از سقف تعیین شده نه پائین تر و نه بالاتر ک هرساله تعیین میشه ،کلا نفقه و اجرت المثل هم  کارشناس تعیین میکنه ،الان اگ یک خانم قهر کنه نفقه بهش تعلق نمیگیره ویا مسئله تمکین کردن ب شوهرش در منزل فقط نداشته باشه ناشزه میگن و تعلق نمیگیره اون هرماه واریزی براشون ،ولی اون شوهر وظیفه اش کلا خوراک و پوشاک و مسکن وشان اون خانم تهیه کنه حتی اگه اون خانم تمکین نداشته باشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

این خیلی خوبه رفتارتون که حواستون ب خودتون و جایگاه یک زن هست ،کلا ماهی ۴.۵ اخرین سقف تعیین شده براس ...

خدا خیرتون بده از اینکه وقت گزاشتید برام تایپ کردید 

ممنونم از راهنماییتون استفاده کردم 

موفق و سربلند باشید همیشه 

خدا خیرتون بده از اینکه وقت گزاشتید برام تایپ کردید ممنونم از راهنماییتون استفاده کردم موفق و سربلند ...

زنده باشی خواهر گلم ،هرجا مشکل حقوقی بود بهم اطلاع بدین آبجی