2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا توش زد؟

قبلا دیدم ولی یادم نیست چیا بود.

من خودم وقتی قورمه داریم پیاز و خورد میکنم میریزم تو کاسه روش ابلیمو و نعنا خشک ...البته کم.. میریزم.

کباب تابه ای ام داشته باشیم پیاز و خورد میکنم روش کمی سماق میریزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وای من دریت کردم همونجوری رفت تو سطل اشغال حیف پیازو گردوهام.اصلا خوشمزه میشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

وای من دریت کردم همونجوری رفت تو سطل اشغال حیف پیازو گردوهام.اصلا خوشمزه میشه

چیا توش زدی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چیا توش زدی؟

پیاز قرمز.رب انارو گردو و فکر کنم بکم لیمو ترش هم زدم با نمک

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

روغن زیتون ابلیموکنجدنعنا خشکنمک و فلفل سیاهگردو و سماغ دوس ندارم وگرنه اونم میریزن داخلش

مرسی عزیزم