2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست

می‌داشتی بخوره سیر بشه با مرد گشنه نمیشه در رابطه با پول حرف بزنی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک عالم بر سرش ک قدر همچین خانمی رو نمیدون.نترس عزیز خدا بزرگه از خودش بخواه کمکت میکن.میدونم و درکت میکنم چی کشیدی.انشالا ی برخورد بدترازاین سرش میاد.به زودی زود.تا ۳روزه دیگه.منتظر باش

گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

لفظ شما نشون میده زبون خوشی نداری آروم باش دختر خوب ... خوب حقوقشو چ کارش می‌کنه مگه نمیاره توی زندگی خودتون؟ خرج کسان دیگه شده؟ یا رفیق و مواد؟  

این همیشه نداره کاسه گدایی دستمه هر ماه

بزن تو دهنش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

💔💔💔 همیشه سیب سرخ نصیب شغال می شه این یه زن سلیطه بد ذات می خواست که براش زن خوب آرزو می شد

وای یبار مادرهمسرم این جمله رو اومد بگه ،بعد یهو یاد منو پسرش افتاد بعد وسطش حرفشو خورد منم  گفتم مییییییدونم‌ همیشه همینه😄🙃

parasoo1989@