2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست
بله درسته اون لحظه خیلی سخت و وحشتناک بودهاما بعدها برات خنده دار میشهما دعواهامون بعدا تبدیل ب جوک ...

😁😁😁 همیشه خوش باشید ان شاالله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چه امضای خوبی گذاشتی مرسی

ممنونم خواهش میکنم🫠😍

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم مرد وقتی ک تازه از سرکار اومده چون خسته و گشنه هست نباید درباره موضوع مالی یا موضوعی ک عصبیش میکنه صحبت کرد 

غذا و چایی بدی بخوره  بعد با آرامش بهش بگی 

مثلا بچه بودم یادمه زنداییم میگفت وقتی داییم (شوهرش) از سر کار میاد قبض برق آب و تلفن و.... رو نشونش نمیدم   ناهار و چایی میدم میخوره یکم استراحت میکنه بعد نشونش میدم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

تا دوباره پول نخوای...

برای اون یابو فقط این مهم بوده

ببین نه دیوارا نه فرشا

ک البته تمیز کردنش پای تو هست

پس همه این کارها رو کرد ک بترسی پول بخوای 

پس یا طلاق بگیر یا برو نفقه ات رو اجرا بزار

اگرم کسی گفت برو سرکار ب این حرفا گوش نکن

خونه تمیز کنم خدمات بدم بعد موقعی به پول رسید مستقل بشم؟ اصلا منطق ندارن اینجور زنا و هیچ سودی هم این کارشون برای زن نداره

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

والا شوهرمنم ماهی یه تومن میده کنارشم یه وقتایی لباسی چیزی خودش میخره برام مثلا سه چهار ماهی یه بار ...

چندوقت بعد شما هم مثل اون کاربری میشی ک از مامانش پول قرض میگیره

اصلا روشت درست نیست 

قیمتا هرچی ک هست 

کارشوهرت اگ ازاده ک داره با همون قیمتا سود میگیره

اگ دولتیه هم حتما بعد قسط و اجاره پولی ک میمونه قشنگ میتونه به شما دو سه تومن رو بده 

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

داشتم داد و بیداد و گریه میکردم اومد چنان لگدی زد تو پهلوم میا جلو روم وایمیسه عرض اندام میکنه منو ه ...

خب یکبار برا همیشه اتمام حجت کنید

نمیشه هر ماه برا پول دعوا بشه

یه حقوق معین برات تعیین کنه خرج آرایشگاه و...

دیگع بیشتر از اون نگیری

دوم اینکه چرا پول نمیده؟ چون بنظرش اینکار خوب نیس یا چی؟؟

شوهر منم پول نمی‌ده میگه همه چی میخرم و واقعا هم میخره و باید برای این چیزا مثل شما کلی غر بزنم ولی خسته شدم روشمو عوض کردم

همیشه خودمو قناعت کن نشون میدم

هی میگم هی میگم و گاهی در عمل هم نشون میدم الان باورش شده من خرج الکی نمیکنم و چیزی که میخام واقعا نیازه

بعدم بهش با زبون توضیح بده که مثلاً چرا میخای اینکارو بکنی قانع بشه

کم کم شل  می‌کنه مطمین باش

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

زن نه گشنه میشه نه خستهنه پول میخاد نه محبتفقط کمر بسته در خدمت شوهرهطلب هیچی ام نکنه ‌ اگر بکنه قاب ...

فقط ابجی های ایکبیریشون پول می خوان خونه ی بزرگ می خپان دخترای مردم نباید بخوان

خودت میگی ۳۰ درآمد داره خب مگه چیزی میمونه ازش که بهت نمی‌ده آخه ؟؟؟والا ما درامدمون بیشتره ولی واقع ...

درامدش هرچی که باشه وظیفشه هرماه به خانمش پول بده 

درامد شوهر من نصف اینه هرماه بدون گفتن واریز میکنه 

در ضمن ۳۰ تومن خالص اگه قسط و کرایه نداشته باشن پول کمی نیست عالیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سر غذا خوردن چقدر‌ دعواها داشتیم من و خواهرم بچه کوچیک بودیم توقع داشتن مثل ادم بزرگا غذا بخوریم چقد ...

منم بچه هام هیچی نگم بهشون همین کار میخوان کنند پشت سر همی هستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بخاطر پول نیست من یک دنیاااااااااااا خیانت و بدب هرزگی هاش پشت سرم برگشتم ب زنددددگی

آخه کی گفته به شما ها اینقدر گذشت کنین اونم فقط برای یک سقف مشترک ک اسمش نگه دارین بنام سقف مشترک!! کتک بخورن و فحش ک ناسزا بشنون و طلبکار هم بشن خیانت هم بکنن !!! باور کنین گذشت کردن ها خوب بودن هاتون دیگه داره مردی باقی نمیزاره یک مرد باید مردانگی شو و مرام معرفت شو داشته باشه چراا !! چون مرد یک تکیه گاه هست نه پررتگاه!! 

@وکیلمدافع‍ 

خانم وکیل سطحی نگاه کنین ها ببینین کجاها رسیدیم !!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

من سس پرت کردم سر سفره بغل پاش اومد درش وا کرد ریخت تو یقم سسا را

من یه بار عصبانی بودم از دست شوهرم پارچ آب ریختم رو سرش. اونم رفت از تو حموم شلنگ آب اورد🤣 خلاصه خوش گذشت. کلا نفهمید از عصبانیت این کار رو کردم. فکر کرد میخواستم باهاش شوخی کنم و آب بازی کنیم😐🤣