2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست
به نظرم زن وظیفه نداره بره سر کارپس شوهر میکنه که اقا بالا سر بیاره؟مرد باید کار کنه زن هم نسبت به د ...

اینم از کار کردن مرد تو هم همین تاپیک 

پول میدن ولی با کتک

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

والا شوهرمنم ماهی یه تومن میده کنارشم یه وقتایی لباسی چیزی خودش میخره برام مثلا سه چهار ماهی یه بار ...

دقیقااوضاع بازارافتضاحه مردم بلاتکلیفن چیزی نمیخرن هی فکرمیکنن میخوادجنگ بشه کسی خرج نمیکنه بخاطرهمین اوضاع بازار راکد شده، خیلی درکت بالاست آفرین بهت که شوهرتودرک میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔💔💔 همیشه سیب سرخ نصیب شغال می شه این یه زن سلیطه بد ذات می خواست که براش زن خوب آرزو می شد

حرفت خیلی حقه 

جاریه من شوهرش فوقالعاده مرد خوب و دست و دلبازیه و بهترین چیزا رو واسه خانوادش فراهم میکنه و جاریم هر چقدر بخواد شوهرش دوبرابر بهش پول میده اولویت زندگیش زن و بجه هاش هستن ولی حیف که جاریم سر ناسازگاری داره باهاش

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

تقصیر خودته سر سفره جای طلب کردن پوله دختر خوب

مادرتون بهتون یاد نداده سر سفره صداتونو نباید بلند کنید چه برسه قابلمه پرت کنید ؟ حرف زدن ایراد نداره کوبیدن همجنس خودت ایراد داره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خیلی بد بود یعنی اونجا یکی از جاهایی بود ک فهمیدم بابام گاوه

ای بابا اینجوری نگو دختر خوب

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
زن ازدواج میکنه که همه جوره مرد حامیش باشه زن وظیفه ای نداره کارکنه

خیلی زنا هم برا  دل خودشون کار میکنن با اینکه هیچ نیازی ندارن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

قسط و اینا داره؟همسر من قسطش این چندماه زیاد بود من اصلا طلب پول نکردم تازه این ماه داره قسطش کمتر میشه گفته بهت پول میدم برای قدر دانی که این چندماه سخت گذشت 

توام شاید همسرت تحت فشاره که نمیتونه پول بده یکم تحمل کن 

یا حضرت عباس بلند شو بچت رو بغل کن برو خونه پدرت زنگ بزن به پدر مادرش باهاشون در میون بزار

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

بهترین انتقام ازین مرد چیه

عزیزم بگردمت 

برو سرکار بگو وقتی نیازام رو رفع نمیکنی میرن سرکار 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یعنی واقعا سس رو برداشت ریخت روی دیوار ؟؟؟ مجبورش کن بره دیوار رو درست کنه

عزیزم هیچ وقت جلو دخترت بحث نکن روش اثر خیلی بد میذار از بچگی من خودم تجربه بدی دارم از بچگی هام 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠