2777
2789
مثال های خوب هم هستفقط کمهکار هر کسی نیست، سازش باید دوطرفه باشه ،یکی از فامیلامون عروسش باهاش زندگی ...

اگ جدا بود مسولیت شوهرش بیشتر میشد دیگ هی خیالش راحت بوده کنار خاتوادشه اونا هواشونو دارن و...

۷ سال خواننده خاموش بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر یکماهه جداشدم😢😢هیچ حریم خصوصی نداشتم. شوهرم دلش ب این خوش بود ک اجاره نمیدیدم این یه کمک ...

با اینکه تجربه نکردم ولی درکت میکنم

خوب کاری کردی

تحت هیچ شرایطی دیگه قبول نکن باز بری اونجا

چون احتمالا شوهرت باز شرایط اقتصادی رو بهونه کنه و بخواد راضیت کنه باز برین اونجا حتی قول و قرار بذاره برای مدت کم، باز قبول نکن، اومدی بیرون دیگه اصلا نرو اونجا دوباره

دختردایی من بدبخت شد، اولش گفتن یه سال میریم پیش خانوادم بعدا خودم واحد میگیرم الان 7 ساله پیش اوناست بچه هم نیاورد که اینا نمیذارن تربیتش کنم نه خونه گرفت نه زندگی کرد، الانم کل خونه رو دوربین گذاشتن نمیتونه تکون بخوره

با اینکه تجربه نکردم ولی درکت میکنمخوب کاری کردیتحت هیچ شرایطی دیگه قبول نکن باز بری اونجاچون احتمال ...

منم ۷سال باهاشون بودم اصلا زندگی نداشتم الان خونه خودمم ب شوهرم گفتم انگار تازه دارم زندگی میکنم

۷ سال خواننده خاموش بودم

شاید زندگی کردن تو طبقات جدا خیلی سخت به نظر نرسه مسئله جایی دارک میشه که خرج و خورد و خوراکتون با هم باشه اون موقع دیگه پدر آدم در میاد بلا نسبت 

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

منم ۷سال باهاشون بودم اصلا زندگی نداشتم الان خونه خودمم ب شوهرم گفتم انگار تازه دارم زندگی میکنم

یادمه یه بار برا یکی از فامیلمون تعریف کردم گفت ببین رفتنت تو اون خونه با خودته بیرون اومدنت با خداست

اگه بری اونجا شوهرت نه به فکر واحد جدا میفته نه خونه بزرگتر، قراره همونجا تا 10 15 سال شایدم بیشتر زندگی کنی و بسوزی و بسازی اگه میتونی قبول کن وگرنه شرط کن خونه ی جدا بگیره قبول نکرد بترسونش که تموم میکنی نامزدی رو 

واقعا هم جواب داد و شوهرم قبول کرد 

خداروسکر خدا بیشترش کنه فقط دردت چیه خواهر میگی هیجان نمیاد اینا نیاد چ بهتر برو خرج کن تنهایی بچرخ ...

خوب من میرم خونه مادرم خواهرم دور میزنم ولی دوست دارم باهم بریم بیرون بچرخیم خرید بریم میگه خودت برو خرید هر چی میخواهی بخر ولی دوست دارم باهم بریم 

یادمه یه بار برا یکی از فامیلمون تعریف کردم گفت ببین رفتنت تو اون خونه با خودته بیرون اومدنت با خداس ...

کاش اونموقع اطراف منم یه شخص  عاقلی بود همچین نصیحتی بهم میکرد چشمامو باز میکرد . 

۷ سال خواننده خاموش بودم
یادمه یه بار برا یکی از فامیلمون تعریف کردم گفت ببین رفتنت تو اون خونه با خودته بیرون اومدنت با خداس ...

دوروبر من هررررردختری بخاد لزدواج کنه بهش میگم طلا نخاه لباس نخاه اولین و آخرین شرطت خونه ی مستقل باشه. طبق تجربه ای ک دارم

۷ سال خواننده خاموش بودم
من دختر خالم پیش مادر شوهرشه مادر شوهرشم خیلی زن خوبیه یعنی بگم ازون فضولا هم نیس ولی خالم میگفت من ...

خوب داری میگی زن خوب خیلی فرق داره من دارم خودمو میگم ک هر کی بیاد سرکت میکشه ک کی خونمه