2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترجان شما و همسرتون باید حتما غسلهای واجبتون رو انجام بدین

کاشت ناخن و مژه و اکستنشن که مانع غسل هستن اگر دارین حتما حذفشون کنید

نماز اول وقت بسیار مهم و تاثیرگذار هست

در طی شبانه روز برای بچه هاتون چندین بار آیت الکرسی و معوذتین بخونید

به هیچ عنوان پیش دعانویسهای پولی نرین، پرس و جو کنید برین پیش یک روحانی و عالم معتبر تا کمکتون کنن

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

استارترجان ذکر بسم الله الرحمن الرحیم رو به پسرت یاد بده بگو هر وقت دید و ترسید سریعا همینو تکرار کنه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
نه نیستم ناخن هام یه تایمی کاشت بود الان دیگه نگاهی لاک میرنم

ببین من بهت میگم نه به نماز و قران خوندنت ربطی داره نه نخوندت تو رو خدا الکی خودتو و بچه هاتو اذیت نکن با دقت جواب حرفمو بده لطفا 

عادت به روشن کردن عود یا اسپند یا هر داروی گیاهی یا اسپری خاصی که تو خونه بزنی داری؟

ببین من بهت میگم نه به نماز و قران خوندنت ربطی داره نه نخوندت تو رو خدا الکی خودتو و بچه هاتو اذیت ن ...

من تجربشو دارم اگر خواستی بگو تا بهت بگم چی به چیه فقط قشنگ فکر کن و بعد جواب سوالمو بده

سلام درسته این موارد باعث دفعشون میشه ولی خودم ادمای میشناسم که یک روز در هفته تو خونشون روضه میگیرن ...

خواهر اصلش نماز و واجبات و محرماته

به خصوص نماز اول وقت

یک نفر رفته بود پیش یک عالمی، عالم گفته بود این مسائل برات هست خیلی اما عجیبه که نتونسته اثر بکنه، چیکار کردی؟ اونم گفته بود نماز اوقت میخونم

یعنی یه سپر خیلی محکمه واقعا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چه عجیب موسیقی ام نجسه؟ یعنی کسی که لاک میزنه موجودات خبیس و جذب میکننه؟ واقعا که با این عقیده..

من گفتم موسیقی نجسه؟؟؟؟؟؟

خب قبول نکنید. من طرف صحبتم اسی هست. اون کمک خواست منم گفتم. واقعا به شما که سرتون رو تو هر تاپیک باید بکنید

نهحتی خودمم بخام امتحان کنم همسرم به هیچ وجه انجام نمیده اعتقادی نداره

جواب مشکلتم این نیست اتفاقا خیالت راحت مشکلت  رو دو جور میشه حل کرد حتما فردا میام ببینم چی گفتی

حصارکشیدن کارنداره دوستان اینو یادبگیرین انجام بدین. توخکنه تون هفت بارباصدای بلندسوره یس بخونین و ه ...

این کار واسه رفع طلسم جادو چشم زخم هم خوبه؟؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
این فقط ۵۰ درصده ۵۰درصد بقیه ش مربوط میشه به اسم اون شخص ( یعنی شخص سحر شده ) به اسم شخص ( یعنی اسم ...

عزیزم من خیلی متوجه پستتون نشدم ولی گفتم مشکلمو بگم شاید طبق گفتتون بتونید راهنماییم کنید

من نزدیک ۶ساله ازداج کردم و ازون موقع ما مشکل مالی و کار داریم خیلی گیروگور تو زندگی مسائل مالی داریم و حتی به بچه نتونسیم فکرکنیم مثلا شوهرم میره سراغ کاری چندمرحله میره جلو بعدش خیلی سخت پیش میره وحقوقمون خیلی پایینه  و متاسفانه  دوماهه شوهرم تقریبا بیکارشده و حقوقی نداریم کلی بدهی داریم و من ازاول ازدواج ارزو به دلم مونده یه خرید درستحسابی کنم و نسبت به همچی انگیزمو ازدست دادم وزندگیمون جلو نمیره و انگاری دستام بستن همش نقشه میچینم ولی دست ودلم باز نمیشه

بنظرشما اینا میتونه ازچشم زخم باشه؟؟

سرکتاب بازکردم گفت یکی براتون دعا اورده تو عروسیتون و یکیم روزبدی ازدواج کردین درحالیکه ن شهادتی بود نه چیزی

و یکیم گفتن چشم زخم طلسم اینا

نمیدونم چیکارکنم حتی خیلی به جدایی فکرمیکنم🥺

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛