2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست
نه مادرم اهل این کارا نبود ولی مادربزرگم یعنی مادره پدرم بشدت اهل دعا گرفتن و جادو جمبل بود و همیشه ...

منم حدسم اینه که کسی پای اینا رو به زندگیم باز کرده

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
حرزنویسهاحصارمیکشن پول بدی میان حصارمیکشن راحت میشی من ایدیشودارم میخوای بفرستم توایتاازادمینش بپرس ...

یعنی چی حصار میکشن متوجه نشدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟

حتما پیش روانشناس برین

اگر هم خودت هم ۲ تا بچه هات اینارو میبینین شاید یه مشکل دیگه هست نه موجودات ماورایی

اخه من شنیدم مثلا میگن اگه موجودات ماورایی باشن  خونه رو عوض کنی درست میشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نماز نمیخونیم ولی صدای اذان پخش میشه از تلوزیونآخه میدونی چیه همسایه طبقه پایین ام ک بشدت مومن و نما ...

صدای اذان و صدای بقره خیلی تاثیر نداره عزیزم ... خودت اذان بگو و نماز بخون ...بقره لازم نیست پخش کنی کافیه ایت الکرسی و چهار قل رو خودت بخونی هر روز ...

به هرحال اگه واقعا کارد به استخونت رسیده باید ی تغییری بکنی

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

۲سالشهتازه ب حرف افتادهولی حالاتشو ک میبینم واقعا نمیتونه خیال بافی باشه

ببخشید راحت حرف می زنم می خوام مشکلت حل بشه 

هر چی غسل و نماز رو گردنت حس این موجودات بهتر و راحت تر دارند تو خونه ات رفت و آمد می کنند 

متاسفانه انگار خیلی وقت باهاتون هست 

پس بهتره پاک سازی شروع کنید خودت و همسرت 

و به خاطر بچه هاتون شده چهل روز نماز اول وقت و غسل سر وقت و شروع کنید 

فقط و فقط اول وقت 

بخدا دقیق نمیدونم ولی امتحان کن منم برادرزادم میدید خونه عوض کردن درست شد همسایشون اهل دعا بودپارچه ...

چه جالب امشب سرتا پا سرمه ای تنش بود

خونه هم عوض کردم اوکی نشد

من خونه مادرمم میدیدم به وضوح😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واقعا چطور ۶ صبح به ذهنت میرسه بنویسی خاب! لیسانس هم داری؟!

چ گیری خواهر

منم گاهی غلط مینویسه کیبوردگوشی حوصلم نمیکشه درستش کنم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه نیستم ناخن هام یه تایمی کاشت بود الان دیگه نگاهی لاک میرنم

باید کل سیستم رو عوض کنی

نماز واجب

موسیقی تعطیل

کلا مکان جذبشون موسیقی و نجاسته که شامل غسل‌های واجب هم میشه

هر وقت سیستمت عوض شد و یه مدت عمل کردی بیا تا بقیه رو بگم. خودت عامل جذبی

در ضمن هر جای منزلت نجس باشه باید طاهر کنی

۲سالشهتازه ب حرف افتادهولی حالاتشو ک میبینم واقعا نمیتونه خیال بافی باشه

نه عزیزم خیال بافی نیست داره اذیت میشه دختر من یه سره جیغ میکشید تو بغلم خودشو شدید میچسبوند بهم.همون حرز امام جواد وقرآن پخش کردن تو خونه ت جوابه

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
نماز اول وقت بهترین راهه امتحان کردید جفتتون؟؟

نه

حتی خودمم بخام امتحان کنم همسرم به هیچ وجه انجام نمیده اعتقادی نداره