2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست
عزیزم حرز امام جواد و باید از عالمی بگیری که به وقت مناسب برات بنویسه و نماز بخونه. من گرفتم دوماه ب ...

حرز امام جواد به جون رسوندت گفتن باید باطل کنی حرز امام جواد؟

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

پسر منم میدید

آخ ننه 

چقدر ترسناک بود 

بقره عالیه 

آیه الکرسی عالیه 

و اینکه سوره یس رو نه بار  بخونی بعد ۷تا مبین ک داره یه آیه از سوره اسرا آیه ۸۱ 

میخونی یکبار 

یک روز ب دو لیتر آب 

و بعد هر چی گوشه تو خونه هست یه پیس آب میزنی و کل چهار چوب خونه هم کامل یه پیسی میزنی 

تا نه روز انجام بده یعنی همون آبی ک روش خوندی طی نه روز کل گوشه های خونه بزن 

میگن اینا تو گوشه های خونه هستن چون رصد بهتری ب خونه دارن و بچه هاشونو میذارن تو چهارچوب خونه 

قدیمیا از چهارچوب رد میشدم بسم الله میگفتن 

منم شنیدم اینایی ک گفتم نقل از کسی بود 

امیدوارم بکار کسی بیاد 

منم می‌خوان انجام بدم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همین ک بقره میذاری کارو سخت تر میکنی و عصبانیشون میکنی.خود دانی

دقیقا منم ی مدت بقره میذاشتم اوضاع بدترشد. یس خوندم خوب شد.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببین استارتر من خودم چون شخصا تجربه دارم کاملا شما رو درک میکنم. فقط اینو بگم از افرادی که خودشون یا ...

آره واقعا خوشبحال شون واقعا سعادت دارن که همچین مصیبتهایی نکشیدن اصلا براشون قابل تصور نیست. هی به طرف میگن برو روانپزشک. خیلی بده این بلا. همه ابعاد زندگی آدم خراب میشه عمر آدم میسوزه هیچکس هم درد آدمو نمی‌فهمه مدام آدمو سرزنش میکنن چرا ازدواج نمیکنی چرا درس نخوندی چرا پیشرفت نکردی. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
جالبه برام عزیزانی ک دم از قرآن و خدا میزنن حرف خود قرآن رو نقض میکنن خب تو قرآنم اومده ک هستن چیزای ...

به دل نگیرین دیدم کسانی که خیلی مسخره میکردن و خرافات میدونستن و به بقیه پیشنهاد میدادن طرفو ببرن دکتر مغز و اعصاب ولی سر خودشون یا اعضای خانوادشون اومد،اینا طرف حسابشون خداست

بقره بدتر میشه ؟ 

میگن ک موکل قوی داره ک 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
ببینید عزیزم تو خونه ای که غسل نشه و نماز خونده نشه هزاربارم بقره پخش بشه تاثیری نداره ... اما اگه خ ...

این فقط ۵۰ درصده 

۵۰درصد بقیه ش مربوط میشه به اسم اون شخص ( یعنی شخص سحر شده ) 

به اسم شخص ( یعنی اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش : که اسمش در دسته ی حادثه ساز قرار داشته باشه 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی عالی 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی متضرر 

فرقی نمیکنه 

سحر و جادو که برای شخصی میگیرن اگه جز حادثه ساز ها باشه ۹۵ درصد اثر میزاره ( ۱۰۰ درصدی هست ولی بر احتیاط میگم ۹۵ درصد ) : گاهاً گرفتار جن مزاحم و جن عاشق میسوند و در مزتبه ی شدید تر به تسخیر جن در می آیند ؛؛؛ چشم‌ زخم ، نفرین ، آسیب همزاد کافر " همزاد شیطانی " ،، یا در ازدواج شکست میخورن یا اشتغال یا سلامتی و غیر ممکنه در یکی از اینها یا هر دو یا هر سه شکست نخورن ، کسی که اسمش در دسته ی حادثه ساز قرار داره انگار داره از یه کاسه ی شکسته آب میخوره و طبیعتاً این کاسه توان و ظرفیت کمی داره و استفاده کننده از این کاسه گاها متحمل خسارت جانی یا مالی میشود ،،، به زندان افتادن ،،، اعدام ،،، ام اس ، سرطان یا بیماریهای مزمن دیگه ،،، نازایی و عقیم بودن ،،، بعضا درآمد خوبی هم دارن ولی میوفته دست یکی دیگه ،،، تجاوز ( بهش تجاوز بشه ) ،،، اعتیاد ( معتاد یعنی ) ،،، خیانت ( بهش خیانت میشه ) ،،، یا یک بیماری را تا مدت طولانی با خود یدک میکشند یا اگر سالم باشند در جوانی جوانمرگ میشوند { تمامیه کسانی که زیز ۵۰ سالگی مرد اسمشون در دسته ی حادثه سار بودن = مردن ها نه شهید شدن : شهید میشه عرفانی عالی } و ... کلا اتفاقات و جریان های بد و منفی و منفور .‌ ==== ضدش و روبروش میشه دسته ها و طبقات برتر  ( دسته ی اشرافی طبقه ی عالی ، دسته ی اشرافی طبقه ی معمولی = از در و دیوار واسشون پول میباره ؛ رزق خوبی دارن خوش شانس هم هستن و از لحاظ ازدواج یا سلامتی یا اشتغال یا هر دو یا هر سه معمولا در وضعیت مطلوبی به سر میبرن و امنیت دارن حتی امنیت از ماور + عرفانی عالی + کم درآمد عالی

مبحث ارتعاش نام 

بقره بدتر میشه ؟ میگن ک موکل قوی داره ک

والا چون شوهرم رو اذیت کرده بودن وقتی گوش میداد حالش خیلی بدمیشد. .

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

البته هستن کسانی که سرشونم بیاد باز عبرت نمیگیرن خانومی که جز مسخره کننده ها بود شوهرش جن زده شد رفتن پیش دعا نویسه خوب تا شوهرش خوب شد ولی چندسال بعد دید دست یکی بچه های فامیل دعا بستن مسخره کرد گفت این چیه بستی تو امروزی هستی این چیزا برا ۱۴۰۰ سال پیشه و......

والا چون شوهرم رو اذیت کرده بودن وقتی گوش میداد حالش خیلی بدمیشد. .

خب میگن چون خیلی قوی هست کلا کاری میکنن پل کنی و باید ادامه بدن 

الان خوب شدن همسرتون؟ 

میگم‌ دیگه خواندن بهتر از گوش دادن یا پخش کردن صوت هست واز اونجایی که بقره  و انعام ،(. یا آل عمران ) طولانی و طاقت فرساس نمیخونن و صوتسو پخشمیکنن خواندن بهتره 

ولی گویا یس از بقره هم بهتره چون مهربانترین و بهترین موکل ها رو داره و فرستکان رده بالا و فرشتگان زیر دستس رو هم ۷۰ هزار ملک هیتن

خب میگن چون خیلی قوی هست کلا کاری میکنن پل کنی و باید ادامه بدن الان خوب شدن همسرتون؟

براش دو سه سری دعاگرفتم آخریه خوب بود خداروشکر. آره 

میگم‌ دیگه خواندن بهتر از گوش دادن یا پخش کردن صوت هست واز اونجایی که بقره و انعام ،(. یا آل عمران ...

آره یس رو ۷ بار ب نمک خوندم ریختم چهارگوشه خونه خوب بود یهو ۷۰ درصدخونه سبک سد