2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست
سلام. کسی که این حرف رو میزنه یعنی از ابتداییات این مسائل هم سر در نمیاره.بعد از انجام واجبات و ترک ...

سلام درسته این موارد باعث دفعشون میشه ولی خودم ادمای میشناسم که یک روز در هفته تو خونشون روضه میگیرن ولی بازهم اسیر دعا طلسم و بیماریها و مشکلاتی که علتش همون دعا طلسم هست و....همه مواردی که دوستان گفتن خوبه ولی گاهی واقعا لازمه ادم پیش دعانویس خوب و مومن و کاربلد بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی خانه داخلش بودم حسشون میکردم .به هیچ عنوان سرم بالا نمیکردم نگاه کنم که دنبال چیزی بگردم شوهرم ...

گذر از چهار راه

کنار آب

زیر درخت میوه دار یا بی خار

محل چهارپایان

قبرستان ممکنه روز هم برن و اتفاق بیفته براشون فقط مخصوص شب نیست

چشم زخم و دعاطلسمم میتونه باعث اسیب شیاطین به انسان بشن

آهن باعث جذب شدنشون میشه و حتی میگن روایت هست که پیامبر گفتن اگه به آهن دست زدین دستتون بشورین چون ن ...

برعکس گفتی اهن دورشون میکنه

کسایی میترسن این تاپیکارو نخونن بهم میریزدتون

برعکس گفتی اهن دورشون میکنهکسایی میترسن این تاپیکارو نخونن بهم میریزدتون

مام از بچگی شنیده بودیم که آهن دورشون میکنه اما بعدها از منبع معتبر خوندم که آهن باعث جذبشون میشه حتی دست زدن به اهن خوب نیست و روایت که انگشتر آهنی هم دست نکنید

فقط چیزای نوک تیز باعث دورشدنشون میشه

آیات ۶۰ قاف را با وضو و طهارت و در ساعت سعد ( روز قمر در عقرب نباشه ؛ ساعت سعد هم باشه ) ، رو به قبل ...

خیلی از خونه هایی که سنگینی دارن بخاطر دعاهایه که رفتن گرفتن و تو خونس و متاسفانه اینو نمیدونن

اول باید دعا هارو از خونه خارج کنن و بندازن اب روان

بعد یسری ایات سورها تو خونه پخش کنن اسپندو..

و حرز ابی دجانه تهیه کنن فوق العادس برا هر اتاق و اشپزخونه...یدونه تهیه کنن

مام از بچگی شنیده بودیم که آهن دورشون میکنه اما بعدها از منبع معتبر خوندم که آهن باعث جذبشون میشه حت ...

اگه اینجور باشه الان همه خونه ها از اهن درست شدن اسکلتشونو... پس اگه اینجور که شما میگید فاجعه میشه

اهن دورشون میکنه مطمعن باش

خ اهش میکنم آیه ها رو از قرآن بنویس ممکنه ( در ساعت سعد ) در گوگل ؛ یا برنامه ی دعای شست قاف غلط امل ...

یه سوال دیگه شرمنده ام به خدا . این ساعت سعد و هر چی زدم گوگل نیاور . اینو‌ چطور پیدا کنم

خونه ما شیطان داره .جن کافر و ارواح سرگردان کافر ک اتش اونا داره ما رو هم میسوزونه .و ملک و فرشته و ...

اگر مشکوکی که در خانه ؛ جادو جاساز شده باشه ( ۷ بار پشت سر هم سوره ی تکویر بخونی یه جورایی پیدا میشه ؛ یا آب جادو پاشیده باشن ممکنه خواب ببینی جادوی پاشیدنی بوده 《 طلسم مرشوش 》 

یه کاربر میگفت با صدای بلند 

یه کاربر میگفت با صدای عادی

من با صدای کاملا آروم خوندم چیزی پیدا نشد ولی نصف شل خواب دیدم خوابم جزئیاتش یادم نیست ولی در مورد جادوهام بود 

اگر مشکوکی که در خانه ؛ جادو جاساز شده باشه ( ۷ بار پشت سر هم سوره ی تکویر بخونی یه جورایی پیدا میشه ...

نمیدونم شاید مال قبلی ها بوده ک تو این خونه بودن .

اخه خونه قدیمی بود پنجاه سال ساخت . ما بازسازی کامل کردیم