2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو خط آخر پستتون رو قبول ندارم مثلا خود من اصلا نمیدونستم بخت رو میشه بست ، جادو چیه ؛ جادوگر کیه ( ...

تجربه ی ۹ ساله ی من از کاربرهای مثل خودم و خودمه و مشت نمونه ای از خروار است 

( تا نباشد چیزکی مردم نبینند چیزها ✋☹

باید کل سیستم رو عوض کنینماز واجبموسیقی تعطیلکلا مکان جذبشون موسیقی و نجاسته که شامل غسل‌های واجب هم ...

چه عجیب موسیقی ام نجسه؟ 

یعنی کسی که لاک میزنه موجودات خبیس و جذب میکننه؟ 

واقعا که با این عقیده.. 

سلام مرمری جان خیلی وقته ندیدمتون🌷

ان شاالله حل میشه، مدتیه تو ذهنمه درباره این مسائل تاپیک بزنم

بعضی دوستان تصور میکنند علم فقط علم پزشکی و مهندسی و غیره هست

در حالیکه علوم زیادی تو دنیا وجود داره

یکیش علوم غریبه(که متخصصین خودشو داره، هرکسی نباید و نمیتونه سراغش بره و مجوزش رو نداره)

مثلا آیت الله حسن زاده عاملی استاد بپدند و تخصص داشتند در زمینه علوم غریبه

ما چی؟ ما آدمهای معمولی؟

ما در همین حد که به گفته های دین عمل کنیم کافیه.

مثلا وقتی گفته میشه کسی که غسل واجب به گردنشه شیاطین تو وجودش نفوذ میکنن این درسته، این خرافات نیست علمه، علمی که ما ازش چیزی نمیدونیم و سر در نمیاریم.

مرمری خواهر بذار راحتتون کنم حرف اصلی رو اول بزنم

تا تو خونتون نماز واجب نباشه همینه، حتی اگه به جای لالایی بقره پخش کنید برای بچه. قرآن عالیه اما در درجه اول باید به واجبات و محرماتمون نگاه کنیم

نماز و به خصوص اول وقتش، یه سپری خیلی محکمیه در برابر شیاطین. گناه جذب کننده شیاطینه، موسیقی حرام به شدت جذب کننده هست، این روایت رو ببینید:

امام صادق(ع):

«خانه ای که در آن غنا، ساز و آواز نواخته شود، از مصیبتها و بلاهای دردناک در امان نیست. دعا در آن خانه مستجاب نمیگردد و فرشتگان به آن خانه وارد نمیشوند»

حتی روایت هست خونه ای که تنش غیبت باشه ملائکه از اون خونه میرن(وقتی ملائکه برن شیاطین جاشونو میگیرن)

پس رفتار و اعمال افرادی که تو اون خونه زندگی میکنن نقش کلیدی رو داره

شما به هر عالمی هم مراجعه بکنید اول میگن نماز، واجبات و محرمات

شروع کتید خواهر من بسم الله، راحت ترین کاره تو شبانه روز

غسلهای واجب هم باید انجام بشه اگه طهارت نباشه قطع به یقین شیاطین نفوذ میکنن

اگه تو شروع نماز مشکل داشتین بهم بگین راهکار هست🌸

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

همزاد دارین اونم از نوع بدش باید یه دعا نویس خوب پیدا کنین تا برطرفش کنه و گرنه تا آخر عمر اذیت میکنه منم دارم نمیزاره رنگ خوشبختی ببینم چون به شدت حسوده یه کارایی دعانویسه میگه باید انجام بدیم مثلا راجع به حموم کردن و شانه کردن مو و اینجور چیزا انشالله رعایت کنین خوب میشین

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
چه عجیب موسیقی ام نجسه؟ یعنی کسی که لاک میزنه موجودات خبیس و جذب میکننه؟ واقعا که با این عقیده..

این علمه عزیزم 

کسی که لاک میزنه نه، من خودم لاک میزنم وقتی نماز نمیخونم. کسی که غسل واجب به گردنشه شیاطین تو‌وجودش نفوذ میکنن. شما و من که تخصص علوم غریبه نداریم، داریم؟ 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خونه ی قبلی ما هم جن داشت،مامانم یه مدت سوره ی جن رو زیاد میخوند و دیگه رفتن

این بنده خدا میگه چند تا خونه عوض کردن بازم از بین نرفتن و وجود دارن پس مشکل از خونه نیست مشکل از خودشونه احتمال زیاد همزاد دارن که همیشه باهاشونه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

♦️♦️♦️ و مهم ترین و مهم ترین و مهم ترین نکته (((( حتی از قرآن و دعاهای شرعی هم مهمتره ؛ مگه اینکه حرز کبیر و صغیر امام جواد ع ؛ حرز کبیر و صغیر ابی دجانه ؛ گردنبند لوح عین علی ع ، حرز سایر ائمه استفاده بشه ==== حرز کبیر و صغیر ابی دجانه ؛ حرز ائمه " مثلا همین حرز کبیر امام جواد ع باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اقر بزاره وگرنه اثر نمیزاره : سایت آزمون مزاج اختری ) اما گرنبند لوح عین علی روی فلز برنجی باشه بسه . ))))

مهمترین نکته : ( بالای ۹۵ درصد ؛ حالا نمیخوام بگم صد در صد ) از کسانی که گرفتار جن مزاحم و جن عاشق میشوند و در مرتبه ی شدیدتر به تسخیر جن در می آیند : اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره : 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی عالی ( به قول دوستم طبقه ی دهن سرویس کن‌ در دسته ی حادثه ساز ) 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی متضرر 

فرقی نمیکنه 

بقیه ی تعریفات دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " : کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره گویی ظرفی سست و شکننده دارند " درست مثل اینکه کسی بخواهد از یک ظرف شکسته‌ آب بخورد و طبیعتاً این ظرف توان و گنجایش کمتری دارد و دارنده ی این ظرف گاهی متحمل خسارات جانی یا مالی میشود ، کسانی که اسمشون در این دسته قرار دارد معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا دو یا سه ) و غیر ممکن است در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا دو یا سه ) ؛؛ به زندان‌ افتادن ؛؛ ام اس سرطان‌ یا بیماریهای مزمن دیگه ؛؛ یا یک بیماری را تا مدتها با خود یدک میکشند یا اگر سالم باشند در جوانی جوانمرگ میشوند " اکثرا تصادف ؛ مرگ در اثر بیماری ؛ و به ندرت خودکشی " ؛؛ بعضا درآمد خوبی هم دارن ولی میوفته دست یکی دیگه ؛؛ ممکنه در بین اینها آدم ثروتمند هم‌ پیدا بشه ولی از ترس بی پول شدن مثل گداها زندگی میکنن ؛؛ خیانت " بهش خیانت بشه " ؛؛ تجاوز " بهش تجاوز بشه " ؛؛ اعدام ؛؛ اعتیاد " معتاد یعنی " ؛؛ بعضا گرفتار سحر و جادو و جن مزاحم و جن عاشق میشوند و در مرتبه ی شدید تر به تسخیر جن در می آیند . ( سح و جادو موکل دار بیشترین تاثیر را روی دسته ی حادثه ساز میزاره 

ضدش و روبروش میشه دسته ی اشرافی طبقه عالی ؛؛ دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی 

مبحث ازتعاش نام  ( اون‌۱۲ دسته 

اینجا همه یه اسکیزوفرنی گرفتن دستشون تا یکی درباره مسائل ماورایی حرف میزنه بهش برچسبشو میزنن 😅خب مس ...

اینا احتمالا همونایی هستن که اسم امیر کبیر رو بدون اینکه بدونن کیه از رو همدیگه کپی پیست کرده بودن علم علم میکردن، هم خودشون سه دوز واکسن کرونا رو زدن هم بقیه رو تشویق کردن که بزنن😐