واقعا همه چیز خوشگلیه ادم باید یا پول داشته باشه یا خوشگل باشه که من جفتشو ندارم ادم وقتی خوشگل باشه راحت مهرش تو دل همه میره کاش یکذره فقط زیبایی داشتم یک ذره مثلا دوست دارم بدونم دماغ کوچیک داشتن واقعا چه حسی داره موهای لخت و خوش حالت داشتن چه حسی داره حتی ناخونام هم زشتن گاهی با خودم میگم اخه یکی بیاد عاشق چی من بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا وقتی خودت خودت رو زیبا نبینی و خودت رو دوست نداشته باشی هیچ کس تو رو نه زیبا میبینه و نه عاشقت میشه تو میتونی روی پرورش مهارت هات کار کنی و یا خیلی درس بخونی تا به مدارج بالا خودت رو برسونی اونوقت میبینی چقدر خاطر خواه پیدا میکنی من خیلی ها رو تو اطرافیان میشناسم که از نظر ظاهری زشتن ولی بسیار خوشقلب و دوست داشتنی هستند و همسران خوبی هم دارند فقط تلاش کن خودت رو بالا ببری
راستش الان اصلا حس خیلی خاصی ندارم ولی وقتی نداشتمش تنها ارزوم بود. الان چیزایی که اون موقع داشتم بجای خوشگلی برام ارزو شدن و فکنم این یکی دردش بیشتره از قبلی..