2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست
بله عزیزم.در صورتی ک از جانب کسی اجیر شده باشن

اره دقیقا ولی گاهی وقتا مثلا پدر یا مادر یکی دعا نویس باشه یا با اونا ارتباط داشته باشه هم آزارش میدن من به چشم دیدم و خیلی ترسناکه

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
عزیز یه چیز بهتون بگم جن تو چه بخوای و چه نخوای باورش کنی وجود داره ! حالا تشخیص اذیت کردناشون رو ن ...

بااحترام باور ندارم...اونایی هم که تو بیمارستانها بستری ان در دوره های طولانی مدت و بهشون شوک میدن ازشدت وخامت حالشون. حتی همونام فکر میکنن کسی درکشون نمیکنه و اینهمه ازارو اذیت اجنه رو چرا دیگران نمیبینن؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااحترام باور ندارم...اونایی هم که تو بیمارستانها بستری ان در دوره های طولانی مدت و بهشون شوک میدن ا ...

ببین گاهی وقتا توهم از سر دارو یا قرص میاد که عادیه ! ولی گاهی وقتا میبینی یه فرد شروع میکنه به گریه و زاری کردن و میگه چیزی دیدم و مسلمن بچه ای که درک کافی نداره و نمیدونه زیاد نمیتونه هم دروغ بگه ک فقط داره چیزی که دیده رو میگه من روانشناسی خوندم و یذره حالیمه در این موارد و حتی در کتاب های روانشناسی این موارد اشاره شده به موجود خاص و نمیشه کتمان کرد چیزی که شما چه قبول داشته باشی چه نه وجود داره و راه حل درست

جالبه برام عزیزانی ک دم از قرآن و خدا میزنن حرف خود قرآن رو نقض میکنن خب تو قرآنم اومده ک هستن چیزای ...

میدونه من هم به مانند تو متاسفانه با این مشکل روبرو هستم 

برای رفع مشکلم در حال مطالعه هستم خلقت زمین 

ساختار جهان 

خب جهتی که درآن هستیم ۱۲ بعده و این ها موجودات بعد چهارم هستن 

توی این بعد نور وجود نداره و انسان هایی که چشم سومشون باز بشه قادر به درک آن ها میشن 

البته زمانی بر انسان غالب میشن که انسان از نظر انرژی ضعیف باشه 

باید انرژی هاتون رو افزایش بدید دعایرعهد و صدای اذان 

هر روز صبح هنگام اذان تلوزیون رو روشن کن 

البته قبول دارم مشکلات روانی رو چون این موجودات بعد چهارم در زمان خستگی و افسردگی ما قدرت می گیرت و از ترس ما تغذیه می کنن

پس تا می تونی با خدا ارتباط بگیر و حاله انرژیتو تقویت کن امیدوارم به آرامش برسی 

ولی بهترین درمان سفر به کربلا یا مشهد هست 

که منبع انرژی بالا هستند 

برو حرم و به دست امام  رضا بسپارش 

منم برای حل همین  مشکلم می خوام برم امام رضا 

دیگه هر چی این موجودات بعد چهارم قوی باشن حریف امام رضا نمیشن

حرزنویسهاحصارمیکشن پول بدی میان حصارمیکشن راحت میشی من ایدیشودارم میخوای بفرستم توایتاازادمینش بپرس ...

حصارکشیدن کارنداره دوستان اینو یادبگیرین انجام بدین. توخکنه تون هفت بارباصدای بلندسوره یس بخونین و هربار ب دوقاشق نمکی ک جلوروتون گذاشتین فوت کنین و اون نمک رو اخرسر  چهارگوشه ی خونه تون بریزین و یکم ته شو آب بریزین روش و بخورین خونتون میره توحصارو هیچ موجودی نمیادخونتون. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟حتما پیش روانشناس بریناگر هم خودت هم ۲ تا بچه هات اینارو میبینین شاید ...

گیرنده ی جادو که مادربزرگشه دائما واسه مادرش و بچه هاش" مثلا همین اسی : دعا ( دعای سیاه ) میگیره 

چیشده 😂 من خودم قلبم درد گرفته از صبح میترسم دکتر برم😵‍💫🤣

سه یا چهار سال پیش ی شلوار و ی شال نو داشتم.از شدت دوست داشتن استفادشون نمیکردم.یروز کمدم مرتب کردم بعدش گم شد.بیین از جلو چشمم نیست شد.

الان ک دیدی کمدا چطورین.اصلا راه نداره لباس از کشو بیفته پشت کمد.

امروز اثاث کشی کردیم .

مامان میگع خونه ک خالی شد رفتم در و قفل کنم دیدم وسط اناق افتاده.

گیرنده ی جادو که مادربزرگشه دائما واسه مادرش و بچه هاش" مثلا همین اسی : دعا ( دعای سیاه ) میگیره

منم این موارد به چشم دیدم این افراد خانوادشون چوبشو میخورن مثلا در مواردی من به چشم دیدم بچه رو از زمین بلند کردن محکم کوبیدن تو دیوار 

صدای اذان و صدای بقره خیلی تاثیر نداره عزیزم ... خودت اذان بگو و نماز بخون ...بقره لازم نیست پخش کنی ...

بقره خوندنس تاثیر داره ۷۰ درصد که اونم طولانی و طاقت فرساس و مبتدی باشه ۲ ساعت و ۴۵ دقیه طول میکشه

صوتش ۳۰ درصد تاثیر داره 

منم این موارد به چشم دیدم این افراد خانوادشون چوبشو میخورن مثلا در مواردی من به چشم دیدم بچه رو از ز ...

هی 💔

خدا رو شکر باز فقط برای من میگیرن زنداداشم و همدستاش 

با بقیمون کار ندارن

سه یا چهار سال پیش ی شلوار و ی شال نو داشتم.از شدت دوست داشتن استفادشون نمیکردم.یروز کمدم مرتب کردم ...

عجیب بود ! من عادت داشتم قبلنا بسم الله میکردم وسایلمو چند وقت پیش یه دفتر خریدم یهو جلو چشمم گم شد بسم الله کردم کنارم پیداش کردم درصورتی که همه جارو گشتم نبود

غسل جنابت و حیضم نمیکنی؟؟؟

شوهرم غسل نمیکرد حموم میرفت غسل نمیکرد حالا ک اذیت شد  رعایت میکنه 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥