2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست

چقدر عزیزم نماز بخونین تو خونه ... هم شما هم همسرت ... اذان بگید و نماز بخونید مشکلتون صد در صد حل میشه ... تو خونه ای که نمیز بخونن این اتفاقا نمیفته

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سلام یه پیشنهاد بدم؟به مذهبی بودن یا نبودن مربوط نیست، ممکنه برای همه پیش بیاد اتفاقات ماورایی اما ح ...

مذهبی نیستم 

نمیدونم بکجا زنگ بزنم به کی بگم شماره ای دارید؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عزیزم نماز بخونین تو خونه ... هم شما هم همسرت ... اذان بگید و نماز بخونید مشکلتون صد در صد حل م ...

نماز نمیخونیم ولی صدای اذان پخش میشه از تلوزیون

آخه میدونی چیه همسایه طبقه پایین ام ک بشدت مومن و نمازخونه هم یه تایمی بچش مثل من شده بود ک بهم گفت با پخش سوره بقره اوکی شده 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بله سنگینیش رو تو افتاده چون بچه و ضعیف بودی

الان چکار کنم ک دست از سرم وردارن

کاش خودمو اذیت میکردن طاقت ندارم بچم اذیت شه

ببرش متخصص طب سنتی و برو سایت آیت الله جاودان هم ببین

طب سنتی مگه میتونه کاری کنه برا اجنه

اهل غسل و نماز هستی؟ناخن کاشته داری؟بگو تا راهکار بدم

نه نیستم 

ناخن هام یه تایمی کاشت بود الان دیگه ن

گاهی لاک میرنم 

الان چکار کنم ک دست از سرم وردارنکاش خودمو اذیت میکردن طاقت ندارم بچم اذیت شه

بخدا دقیق نمیدونم  ولی امتحان کن منم برادرزادم میدید خونه عوض کردن درست شد همسایشون اهل دعا بود

پارچه سورمه ای یا لباس سورمه ای بپوشون  چیزایی ک بچه ها گفتن انجام بده  سنجاق بزن ب لباس بچت  آیات قرآننی بذارتو خونت  

تو این قرن که روانشناسی اومده و روانپزشک هست حرز امام جواد و سرکه! خب ببرش دکتر. در ضمن خواب درسته ن ...

تو هر قرنی باشیم تو بگو صد سال آینده این موجودات وجود دارند 

روان پزشک می خواد قرص بده به این موجودات؟

مرمری جان قرآن بخون.هم آروم میشی هم بچه آروم میشه من دختر ۸ساله م میدید هنوزم بعد دوسال درگیریم کمتر ...

۲سالشه

تازه ب حرف افتاده

ولی حالاتشو ک میبینم واقعا نمیتونه خیال بافی باشه