2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست

اسی من حرفاتو باور میکنم چون خودمم همین مشکل رو داشتم و خودم موجودات رو میدیدم و حس میکردم 

فقط یه چیز مشکلمو حل کرد هرشب قبل از خواب با صدای بلند چهارقل و ایت الکرسی میخونم و میخوابم اگریه شب فراموش کنم که بخونم تا صبح اذیتم میکنن یادت باشه حتما باید با صدای بلند بخونی جوری که صدای خودتو بشنوی منظورم اینه تو دلت نخونی 

اگر دعا نویس مطمئنی هم سراغ داری بگو واست دعا بنویسه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من سالها تو خونه میدیدمشون . کاری هم نداشتن.ولی حرز ک گرفتم اذیتم میکردن

بمنم کاری نداشتن منم میدیدم ولی این اواخر دیگه پسرمو اذیت کردن منم یسری کارا کردم انگار بدترشد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  یه  روانپزشکی روانشناسی  ببر ببین نظرش چیه ....من ازیه شخص خیلی رده بالا از لحاظ  دینی شنیدم که گفتن  اجنه هستن اما  درابعاد دیگه  زندگی میکنن  واصولا چون ماده نیستن توان اسیب زدن  ندارن فقط ممکنه گاهی به دلایلی سطح انرژی ادم بااونا  یکی شه  وبشه مشاهدشون کرد  و خیلی توضیحات دیگه داد که  خلاصش اینه قدرت اصلی وکنترل اصلی باماست اونا ازما کمتررن  و هیچ قدرتی تو اسیب ندارن که اگه داشتن شهرارو تسخیر میکردن   باید به پسرت حال خوب و شادی بدی و تو خونه فضای شاد باشه حتما  که سطح انرژیش بره بالا حل میشه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

سلام عزیزم،صبحت بخیر.چقدر ناراحت شدن ب ای بچه هات عزیرم.من شنیدم قبل خواب زیاد سوره ناس بخونی و سوره جن هم موثره.در مورد سوره بقره من شنیدم باید بزاری کامل خونده بشه.منم همزاد داشتم دختر بزرگم خیلی اذیت میشد ار گشنگی ضعف میکرد ولی شیر نمی‌خورد .مادرشوهرم رفتم پیش دعانویس گفت همزاد مادرش نمیزاره شیر بخوره.دعا نوشت من امیترسیدم انجام ندادم ولی مادرشوهرم همه کاراش انجام داد عالی بود بچه ام خیلی حیلی تغییر کرد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

عزیزم دعا نویس راه چاره است منم خودم ۱۲سال پیش همش منو اذیت میکردن خواب می دیدم خدا خیربده دعانویس رو یه دعا داد گفت همیشه باهات باشه فقط توحموم نبر دیگه رفتن برای همیشه

خدایا خودت کمک کن 
هر سوره ای خاصیتی درمانی داره 🥺چرا حالا فحش دادن ؟

گفتم ایات هم مثل دارو هستن. بخاطر همین ما نمیتونیم بدون اگاهی چله برداریم.میدونم که هر ایات قران رمز دارن و موکل.

یکی گفت ک ا فر.

یکی گفت به کتاب خدا توهین میکنی

همین کارو میکنم اثری نداشته

قشنگ چله شد؟

اگ بینش یادت بره باید ازاول شروع کنی 

اگ این اثرنداشته مشکل روحیه باید برین پیش روانپزشک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا همه چی رو به روانشناس ربط میدین یعنی مادرشم باید بره پیش روانشناس ؟ 

البته حق دارید تا تجربه نکنید باور نمی‌کنید 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اسی من حرفاتو باور میکنم چون خودمم همین مشکل رو داشتم و خودم موجودات رو میدیدم و حس میکردم فقط یه چی ...

چند وقت پیش خواب دیدم ک جلوی در خونمون نشستن و نمیرن.

پریشب بالای در خونمون دعا پیدا کردم

به دکتر چی بگمدکتر آخه چکارمیتونه بکنه😢

به روانشناس بگو دلیل ترسش چیه،بنظر من بچت از یه چیز ترسیده شب اونو برای خودش بزرگ میکنه،شایدم من اشتباه میکنم من به اجنه و اینا اعتقادی ندارم شایدم واقعا هست شما طرف دعاو مذهبیشو که رفتید یه سر دکتر هم ببر اما بنظر من به هیچ وجه داروهای ارام بخش اگه دادن استفاده نکن اگه اصلاح سبکی داشت و رفتاری بود انجام بده امیدوارم زود کوچولوت خوب بشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزممممحرز امام جواد میگیری و سوره بقره پخش می‌کنی،بعد نمازززززز نمیخونی؟!!همین امروز شروع به نماز ...

اصل و ول کرده چسبیده به فرع خخخ 

مرمری اگه کاشتی چیزی بردار نمازارو بخون اول وقت صدای اذان پخش شه خونت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

طفلی بچه زهره ترک میشهمن راهی نمیدونم ولی مراقب باش سمت هرکسی واسه دعا نری یهو بدتر بشه چون طرف ی بچ ...

پسرم فقط میدید بعد با جزئیات تعریف می‌کرد منم ب رو خودم نمیاوردم میگفتم فرشته اس اومده بتو سر بزنه 

هنوزم گاهی میگه اون ها ک من میدیدم چرا بال نداشتن اگه فرشته بودن

نمیدونم بزرگتر ک شده دیگه نمیگه ک میبینه الان ۷سالشه ولی خیلی می‌ترسه بی دلیل

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....