2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113259 بازدید | 1766 پست
همش برام سواله خارجی‌ها (غیر مسلمون)که نه قرآن میخونن نه غسل میکنن نه اسپند دارن چجوری دور میکنن ماو ...

باید تحقیق و بررسی کرد مثلا در گوگل ؛ یوتیوپ و ...

مثلا شرقی ها با گیاه بامبو ( جدیدا ایرانی ها و غربیها هم استفاده میکنن اونایی که یاد گرفتن ) فنگ شویی با گیاه بامبو ( هر شاخه اش برای یه امری مناسبه تا ۹ شاخه ( یک شاخه در یک گلدان استوانه ی شیشه ای ؛ ۲ شاخه در یه گلدان دیگه ؛ ۳ شاخه... ؛ ۴ شاخه... ؛ ۵ شاخه برای دفع انرژی های منفی است که به طور مثل با جادو یا چیزای دیگه شده ؛ ... تا ۹ شاخه : گلدان در جهت شمال یا شمال شرقی گذاشته بشه بهتره 

با دارچین ( به ادویه ی انرژی مثبت معروفه ؛ چوبش در کیف پول بزاری در روزی که سعد باشه ؛ سوزوندنش چوبش در خانه ؛ 

یوگا 

مدیتیشن 

نمک تراپی 

شمع تراپی 

و غیره که اونا رو من نمیدونم‌

ما علاوه بر اینکه میتونیم از بالایی ها استفاده کنیم : 

قرآن و ادعیه ی شرعی : 

* {{ و حرز ائمه که در مفاتیح الجنان هست ولی حرز کبیر امام جواد ع در مفاتیح نیست در کتب دیگه س ، حرز صغیر امام جواد ع در مفاتیح هست کلا یه جمله س : یا نورُ یا برهانُ و الی آخر ؛ حرز کبیر و صغیر ابی دجانه ؛ 

زیارت خانه ی کعبه ، 

زیارت حرم یه امام معصوم و زیارت ضریحش از نزدیک یا دور : دور اینطوریه یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم را در اتاق نثب کن و هر روز زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخون : مثلا ۲ هفته اختصاص بدیم به امام علی عفته ی بعد امام حسین ؛ امام رضا ؛ امام جواد ؛ موسی بن جعفر و غیره }} ، 

نماز مخصوصی که ائمه میخوندن به طور مثال نماز حضرت زهرا س که جبرئیل تعلیمش داده : ۲ رکعت در رکعت اول یک حمد و ۱۰۰ تا قدر در رکعت دوم یک حمد و ۱۰۰ تا توحید که خیلی در همه ی امورات حاجت داده و چون برخی گرفتارانی که جادوهای سهمگین روشون بوده خوندن و ساحرش مرده و مخصوصا گیرنده ی جادو بلای بدی سرش اومده یا مُرده یا مریضی لاعلاج گرفته بعد مُرده  

قرآن و ادعیه ی شرعی هم داریم که صد در صد جواب میده و مجربه چون تک تک آیه ها و سوره ها و برخی دعاهای شرعیِ امتحان شده : موکل دارن " موکل در دعاهای خوب یعنی موکل رحمانی یعتی فرشته ی نگهبان " = همین ۴ ملک مقرب و فرشتگان زیر دستش .

دعانویس های قرآنی حرفه ای هم موکل دارن ( از جن مسلمان یا فرشته ی رده پایین کمک میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محاله توهم باشه چیزایی ب چشمم و تو بیداری کامل دیدم ک اگه بخام تعریف کنم ....فقط میدونم هستن وجود دا ...

توهم اینطوری نیست که تو متوجه بشی توهم تو واقعا واقعی میبینی مادر بزرگ من توهم دیداری دار هر چقدر بهش میگیم توهم باور نمیکن دکتر میگه اونا واقعی میبینن

رقیه شرعی باز کنید

من برنامشو دارم،چند تا گزینه داره دعا برای دفع شیاطین،دعا برای خواب آرام کودک و...

منم مث شمام،چیزیه ک از بچگی با منه،نمیخوام راجبش توضیح بدم

رقیه شرعی معجزه میکنه

♥️ALLAH♥️
از کجا می دونید مشکلات ماورایی ندارند؟بعدهم اونا اگر اسفند و ...ندارند این همه دعانویس و طلسم و جادو ...

مادر بزرگش زنده س و هنوزم واسه عروسش ( مادر اسی ) و نوه ش ( اسی ) و چه بسا بچه های اسی هم دعا میگیره { ولی با شوهر اسی چون کاری نداره شوهرش نمی بینه } 

تا اون زن زنده س این جریانها هم ادامه داره و خواهد داشت 

اسی میگه بچه ی ۲ سالم گوله گوله اشک میریزه جیگرم کباب شد 

اول باید مادربزرگه از روی زمین محو بشه (  با دعاهای انتقام : 

زیارت عاشورا و علقمه و معراج 

دعای علوی مصری 

که بعدا مفصل تو تاپیک خودم میگم چون مفصل و طولانی میخوام تایپ کنم و احتمال میدم تاپیکشو بترکونن

همش برام سواله خارجی‌ها (غیر مسلمون)که نه قرآن میخونن نه غسل میکنن نه اسپند دارن چجوری دور میکنن ماو ...

یادم رفت بگم‌

و نماز حضرت زهرا : دیگه بطور کلی به نماز باطل سحر حضرت زهرا مشهور شده از بس که حاجت داده ( روزای اول ؛ خادم طلسم " جن کافر " مقاومت میکنه اذیت و فلان بیسار ؛ نباید توجه کرد ) 

* روز نصب عکس ( عکس حرم و عکس ضریح یه امام معصوم ) و نصب تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام در خانه یا در هال ورودی : نباید روز نصبشون در روز قمر در عقرب باشه

بچه ها ممنون از همگی قفل میکنم چون تب بدی کردم دیگه نمیتونم ادامه بدم خوندن رو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....